https://youtu.be/annuTcmB1rw

Želim da otvorim temu, volim da pišem o tome i ne trudite me se zaustavljati  . Nema smisla da trpam više u MGS topic.

Ja se nadam da ce napraviti dobar horror.
Moj prijedlog naslova: Loud Valley!

http://www.kojimaproductions.jp/

Također zapošljavaju hrpu radnika kao da je AAA igra

Stranica je live! Jebote koja slučajnost, doslovno sam se probudio kad je vijest se probila.

-------------------------------------

Tomorrow at 3 PM PT, IGN will have an exclusive interview with @HIDEO_KOJIMA_EN.

Kako dobar logo.
Bas mi je drago zbog ove vijesti. Sad kad je jasno da nema nikakvog rusea, globalne zavjere ili neceg, mozemo se radovati necem novom.
Takoder The Phantom Pain dobiva skroz novu konotaciju, u smislu da je personal statement o samom autoru. Bol je njegova, ali i nasa.  Najbolja i najlosija igra u jednoj. Our heaven and hell.

We are Diamond Dogs.

Jutro nije bolje moglo početi! Okej da me na poslu dočekala Emma Watson ili Emilia Clarke onda bi 

Stvarno odlična i očekivana vijest. Al nakon šta me Hideo razočarao sa V ostajem priseban i neću se hajpati bez veze. Izgubio je moje povjerenje jer u toliko godina čekanja, dobili smo nedovršeni MGS.

Lako moguće da se već naveliko radi na novom IP. Ako misli opet izvodit i trošit pare/vrijeme na pizdarije i igra izađe 2018-2020 onda :/

Logo je super i liči na onaj jedan iz MGS4.

Slazem se sa residentom,ali Sony mu je najbolji odabir,samo da ne rasteze i rasteze i jos malo rasteze i sve bu ok.

Prodao se Sonyu kao TR Microsoftu. Kojima izdajice.  Šalim se šalim.

Moze li se pretpostavljati na čemu bi to mogao Kojima raditi? Nadam se neki novi žanr nešto drugo od MGS. Znam koliko ga pratim da taj čovjek voli dosta različite žanrove igrati. 

Poslano s mobilnog telefona S7

Ja se nadam hororu, jer očito je da je imao (ima) ideja od kada je izbacio P.T.
Sad mu je široko polje, a i ne vjerujem da bi se Sony udružio sa njim da nije neki badass ip u pitanju. Još ne kažu samo jednu igru, već franšizu.

A nezavisni studio je odličan izbor, dobiće finansije i kreativnu slobodu. Ne vjerujem da će praviti novi engine, što bi im uzelo masu vremena i para. Vjerovatno će licencirati neki, možda čak i Unreal 4 koji je stvarno fenomenalan. Onda možemo očekivati "nešto" do 2019/2020-te. Ali prerano je o tome govoriti dok ne vidimo šta će biti i koliko masivno će biti.

Znao sam, fucking znao sam jer govorim već godinu dana da će se udružiti sa Scej-EM i povesti sa sobom KojiPro ljude.

Ali šta god bude pravio, očekujem kvalitet, tako da sam zasad samo sretan što je napokon izišao iz one pachinko rupe.

Year of the dreams.

Master Yoji Shinkawa!

---------------------------------------------------

Btw. sad znamo zašto je Sony psx završio sa Paragonom 

Fuckin najbolji developeri na planeti.
Ocekivali smo ovo, but damn its good news.

Btw mogu im dat i killzone engine koji je sposoban za sve tipove igara a nudi killer osvjetljenje sto Kojima uvijek trazi.

viper89  what took you so long... 

----------------------------

"This is the logo of the new studio. It looks like the medieval knight, but you can also see the spacesuit. Our vision is"Aiming a new world with the pioneering spirit and the latest technology"

https://twitter.com/Kojima_Hideo/status/677037751364009985

Shinkawa je dizajnirao logo (za neupućene).

Btw.

Looks like the technical director for the Fox Engine Julien Merceron might also be coming with Kojima

THE BOMBS KEEP ON DROPPING.

Solid, prijavi se za posao, makar posluživao kavu kojimi

I'll take it 

I'll take it 
Mess Hall S rank / does not speak kikongo/ gif master

#neverbegameover

Sviđa mi se logo i drago mi je da su zadržali ime studija. Ne sumnjam da će Konami izbaciti još koji MGS, čak se radujem tome, ali ovaj genijalac bi mogao unijeti neko osvježenje u gaming. Samo da ne bude neka plesna ili šarena igra, hoću akciju!