Teško mi je reći koliki je zapravo stvarni uspjeh DS-a s obzirom da je evidentno kako Sony i nije baš zagrijan za novu suradnju s Kojimom (nastavak ili novi projekt) pa se isti okreće MS-u. Meni je samo šteta što MGSV nije realiziran do kraja, čak i uz sve prohtjeve i odugovlačenja Hideo Kojima je Konamiju na kraju dostavljao igre koje su se uvijek prodale da uvelike premaše ulaganje, makar se može reći da je to u dobroj mjeri bilo i zbog postojeće reputacije.

Ne znam, ne bih ga otpisao, ali ne očekujem "novi MGS" od njega s kim da god bude radio u budućnosti.

Fico pratim i igram njegove igre vec 25 godina, frajer je ikona i tu nema ko kaj srati jer je napravil zna se kaj sve, ali PP je buckuris kojeg je radil godinama, utukel masu para, odjebal Haytera jer obozava Holivud, za te pare koje je ulupal u 9 recenica za Kefira mogel je popunit svijet i stavit mastovitije misije, identicna stvar sa DSom, poznate face koje kostaju, predivni vizuali, jednostavna prica zakomplicirana da bude posebna, a gameplay u sustini naporan i monoton i opet prazan svijet i nemastovite misije i nezanimljivi likovi koji su nadisli karikature, ili nek se vrati linearnim naslovima koje radi vrhunski ili nek odstupi od redateljske stolice i bude producent i imal bude kolko tolko kontrolu i savjete nad projektima

prayer ne kuzim cemu ovo podjebavanje ako su mu sve igre izasle na plejci

Giphy - Mocking Tommy Dewey GIF by NOW WE'RE TALKING TV SERIES

prayer
Nema to veze sa PlayStationom. Općenito ne razumijem toliko kenjanje po čovjeku. Nisam neki ogroman fan njega kao osobe, ali da radi genijalne svijetove i priče - da ga jebeš radi. Možda mu igre nisu za svakoga, ali dobre su.

Bolje Kojima i DS nego Sucker Punch i jos Tsushime.

Icek

Zar nije da svi sada plaću jer navodno ima ekskluzivan deal sa Microsoftom? Sad odjednom nikom ne valja i šalje ga se u mirovinu lol.

Ako pratis ovaj forum onda znas da nije odjednom i pravis se bedast ko i uvijek dok imas brije oko sony fanova

renda

Znači nitko ne zucne ništa u temi 4 jebene gole godine i odjednom tip odluči napraviti ekskluzivan deal sa Microsoftom te ga gonite u krasni kurac. Ne trebam znati forum, trebam znati samo vas nekolicinu koja se kačite na moje udice jer eto, istina boli.

Njegovo vrijeme je indeed proslo. Vrijeme je da se podje u mirovinu.

Ja ga i dalje smatram genijalcem, al, posve realno, Peace Walker je smeće, Phantom Pain nisam ni završil, a Death Stranding nemam volje ni nabavit.

Nekaj ipak nije kak treba bit 🙂, a to pišem sa bar 3 promila u guzici, jebem ti momačku

Tuhy Nekaj ipak nije kak treba bit 🙂, a to pišem sa bar 3 promila u guzici, jebem ti momačku

Vadi ih van iz guzice dok nije kasno! Probaj kroz usta 🙂

Sta god da Kojima napravi biti ce mi i dalje bolje i zanimljivije od 90% Sony first party igara.

Ma Hideo Kojima je pravi mister filister. Nikad mi omražen bio nije a u njegovom mozgu se puno iznenađenja krije. Šalu na stranu. Čovjek stvara igre i ima svoju publiku, zašto da toj publici uskratimo veselje.

prayer To što 4 godine nitko ne piše u temi, dovoljan je indikator. Ja sam MGSV odigrao, odličan gameplay ali nedorečena igra. Death Stranding čeka na polici i nadam se da ću mu se vratiti jednom i shvatiti njegovu genijalnost, no do tada je za mene Hideo dao sve što ima do MGS 3. I PW sam prešao, da se razumije, pa čak i Portable Ops, nije to loše, ali od Kojime očekujem puno više od nelošeg. Očekujem atmosferu prvog MGS-a u svakoj njegovoj igri. Očekujem previše. I nije on kriv, čovjek JEST legenda zbog svega što je napravio i rado bih popio s njim par litara sakea i stisnuo mu ruku. Ali.

Prosao Phantom Pain dvaput , odlicna igra. Nedovrsena , ali odlicna. Death stranding prosao jednom, dost dobra ali mi isto fali sadrzaja. Da su uveli bar jos neke elemente survivala, ili jos neke aktivnosti na mapu.

Ja sam među prvima bio koji je kenjao po masu stvari iz PP i DS! A znam da ima još dosta članova koji ga više ne veličaju..Inače ovo mi je prvi glas da je sklopio neki ugovor sa MS.

resident_evil Inače ovo mi je prvi glas da je sklopio neki ugovor sa MS.

KP radi na vise projekata, jedan od tih projekata je otkazana horror igra za Stadiu ( koju ni Sony nije htio jer se bazira na epizodama), pa verovatno ce je ugrabiti MS.

Death Stranding mu je vrhunac karijere, i riječ je o umjetničkom remek djelu gaminga. Teško će nadmašiti sam sebe u nekom budućem projektu.