3 mjeseci kasnije
6 mjeseci kasnije

Buraz mi je rekao da su ove produžene epizode topčina i da baš ima nekih scena koje su falile da se nešto skuži u regularnim epizodama tako da svakako pogledajte.

2 mjeseci kasnije

Stigla i šesta sezona produženih epizoda. Mislio sam da je to to s petom sezonom, ali izgleda da ima još.

Ček jel to znači da moram sve pogledat opet po šesti put?

Kolko epizoda po sezoni je produženo?

StarFox_N

Mislim da je Peacock samo, ali naravno nađe se i na onim stranicama. Sve epizode su produžene.

Genesis

Ne znam što je Showtime. Peacock se zove servis koji izbacuje produžene epizode.

Brijac pa imas onu Sky showtime servise uslugu u HR te Peacock produkcija i njihove serije il filmovi su dostupni putem tog servisa

Genesis

Onda moguće da se prikazuje tamo.

Inače dodatne scene su odlične. Uopće nisu bzvz ubačene, nego baš nešto što je falilo u običnim epizodama. Stvarno preporuka da pogledate.

Koliko vidim, ja Showtimeu su epizode uglavnom po minutu duže nego na HBO. Pa ako je samo po minutu dodano po epizodi, to je onda to. A moguće je i da Showtime app samo drugačije zaokružuje

Fenix

Duže bi trebale biti, prosječno produžene traju oko 30-32 min, a normalne oko 22 min.

2 godine kasnije

Nakon valjda sto godina odlucio pogledati seriju, mislim da sam bio stao oko seste sezone i nisam nikad nastavio, ali ne zato sto mi se nije svidjala. Napokon je bilo vrijeme da krenem ispocetka i malo su mi drugaciji dojmovi nego prije. Serija mi se isto svidja kao i prvog dana i sigurno da mi je u top 5 serija ikada.

Ali, stvarno mi je Michael tesko probavljiv, znam da njegove idiotarije povezuju cijeli ured i bez njega se ne bi ostali likovi ni nasli u tim situacijama koje cine seriju. No kao covjek je apsolutno odvratan i ne mogu vjerovati da se moze govoriti o tome da on kao osoba raste, on ima sa svakom sezonom manje screen timea pa ga to cini podnosljivijim.