Fico dakle lik misli da je smiješan a nije...i to izdržiš 10 min...poslije toga je proljev...
The Office
- Uređivano
- Pogledao si 2 od 188 epizoda serije i na temelju toga zaključio da je serija "proljev".
- Uletio si ovdje nazivajući ljude psihopatima iako nemaš blage veze o čemu pričaš.
- Jednako kao što si uletio, možeš slobodno i izletiti iz teme. Kad promijeniš ja-znam-bolje-od-svih nastup, vrati se i možemo pričati.
Fico Pa ako je plaženje jezika i kraveljenje nekog lika koj je navodno "šef" neke manje firme nekome smiješno a nije psihopat ima ipak neki problem. Kažem fora je na početku...ali forsiranje toga nije fora...to ni mojoj kceri nije fora koja ide u jaslice.
To se ponavlja i u drugoj epizodi..nešto manjeg obima ali se ponavlja..čisto sumnjam da se to ne ponavlja i dalje u drugim epizodama.
Ili zaposlenici koja radi xy godina u firmi pred novim kolegom priopciti da je visak i da leti...i na kraju da je to šala...je sve samo ne nešto smiješno....pa čak i da je šala...pa cak i u humoristicnoj seriji...jer se takve stvari događaju in real life...i zovu se bullying on the job...
Ako se netko "uvrijedio" na psihopat onda je moj humor bolji od ovog iz serije.
Ako mi ti kazes da kreveljenja nema u ostalih 170 epizoda nastavit cu gledati
doctorfreak pa u tome je u cijela poanta gospodina Scotta, doslovno, s time da su ga karakterno skroz pormjenili od druge sezone.
doctorfreak ne brini se....i ja sam se hvatao za glavu...al trudim se pogledat kad bas nemam niiiista pametno za radit....
Genesis Gle nije da nema dobrih fora..priznajem ima...ali neke grimase su too much...in real life bi ga netko nokautirao u roku odmah
doctorfreak slazem se
Argument da je komedija loša zato što to u stvarnom životu ne bi funkcioniralo...
Ne znam kaj da kažem.
Razumijem da ti se može ne svidjet, al ako nisi gledao dalje od druge epizode onda nemamo više o čemu razgovarat.
The Office je kulturološki fenomen i treba ga zaštit kao nematerijalna kulturna baština planeta Zemlje.
- Uređivano
Pa dobio je odmah u drugoj epizodi..nije da nije i realno
Nije mi gookie cookie bio smiješan...vec ovaj ručni rad indijke
Serija je itekako realna. Pa ekipa po uredima jebeno nema pojma šta bi sa sobom po cijele dane.
weky di nije.
---> @wooddiebone drka kurac na poslu čitav dan dobija plaću kao direktor
doctorfreak sličan je bio i moj i valjda svačiji dojam kod prve dvije/tri epizode, ali isplati ih se pregazit zajedno s čitavom prvom sezonom. Michael strašno iritantan ispočetka, a kasnije ga ne možeš ne zavolit. Njega i sve ostale.
Meni se ipako više sviđaju i puno su mi je draže dvije sezone britanskog The Officea (uz dodatak dva specijala i film David Brent: Life on the Road).
Ne mislim da je američki loš, odličan je, odgledao sam sve, ali više uživam u brutalno-genijalnim neugodnim situacijama u kojima se nađe David Brent i ekipa. Prva sezona američkog The Officea je baš kopija britanskog i šef Brent/Scott je iritantan. Brent nastavlja u tom tonu, a američki se prebacuje na vrhunski prvoloptaški urnebesni humor kojeg nema kod Britanaca.
Meni je prva sezona jedna od najboljih. Razumijem da nekome može ne odgovarati, ali meni je baš top. Isto tako razumijem da ovaj tip humora nije za sve, ali pogledati 1-2 epizode i reći da je serija kenja, a doslovno svugdje piše da ne kenjaš po ovoj seriji ako nisi gledao dalje od prve sezone.
Obje verzije su posebne.
Al teško mi je gledat UK verziju bez Creeda.
Evo pogledao prvu sezonu....zadnja epizoda (broj 6) možda i najbolja...ona sa ženskom koja dolazi u njihov office i prodaje torbice..a the boss krece sa uletima...hahahhaha kakav lik...
Sad je vec to daleko bolje...ali prve dvije epizode...ajme...
Gledaj sad dalje. Vidjet ćeš da od druge sezone sve nekak sjedne na mjesto i stvarno kreneš obožavat svaki karakter i njegov doprinos u seriji.
Većina fanova se slaže da je start lošiji i puno neugodniji za gledat od ostatka tak da ti skroz prirodno ide sad mišljenje o seriji.
- Uređivano
Fico Dobro, ako pricamo o prvoj sezoni i toj prvoj episodi mogu reci da mi je dojam bio isti i apsolutno me Michael zivcirao. Kasnije to sve sjedne na svoje mjesto i te njegove situacije koje su toliko awkward haha su i mene totalno bacile u mood da mi je neugodno i apsolutni je kralj takve komedije.
Nisam gledao zadnje 2 sezone kad ode.
Odlicna serija, volim jako Arrested Development i Parks and Recreations pa bih Office stavio uz rame njima ali na jedan drugaciji nacin. Sve 3 su unikatne na svoj nacin i naravno dobre. Mozda mi je osobno Office losiji od nabrojanih, ali to je moje misljenje.
foggy Dobro, ako pricamo o prvoj sezoni i toj prvoj episodi mogu reci da mi je dojam bio isti i apsolutno me Michael zivcirao. Kasnije to sve sjedne na svoje mjesto i te njegove situacije koje su toliko awkward haha su i mene totalno bacile u mood da mi je neugodno i apsolutni je kralj takve komedije.
Nije meni problem u tome. I meni je prvo gledanje prve sezone bilo neugodno jer je serija još pronalazila svoj ton, nisu znali žele li biti identični britanskoj verziji ili imati svoju stvar i onda je taj miks na trenutke bio čudan. Drugo gledanje prve sezone mi je bilo prezabavno.
Problem je bio taj da se uletilo u temu, nazvalo one kojima se sviđa serija psihopatima i nastupilo s kako-nekome-to-može-biti-smiješno stavom kao da postoji jedan jedinstveni humor kojeg se svi trebamo držati. I sve to na temelju dvije pogledane epizode serije od 9 sezona. Mislim da je puno racionalniji pristup pitati se je li serija za tebe ako ti se ne sviđa i promijeni li se u idućim epizodama/sezonama prije nego što se krene bacati epitete o onima kojima se Office svidio.
Fico Nisam shvatio napadno njegove postove, više da mu nije sjelo i da neke scene nisu smiješne uz opaske bez kojih je mogao, ali ne smatram se psihopatom ako sam se i smijao na neke takve fore Ja to nisam shvatio zlonamjerno niti malo. I potpuno je u pravu za prvu sezonu, većina cijele sezone je cringefest, cura je odustala totalno, a ja sam gledao jesam ja lud ili ovo uopće nije smiješno. I onda pomalo to krene bit dobro, i na kraju totalni okret prema likovima.
Na forumu smo, pričamo o stvarima, slažem se da ne treba ići na neke varijante na teret drugih, ali nije kraj svijeta reći da ti se nešto ne sviđa i zašto.
- Uređivano
Ove zadnje dvije sezone sam na preskokce odgledao. 8. mi je bila teško gledjiva, a zadnjq već dosta bolja.
Zadnja epizoda baš emotivna
U svakom slučaju jedna od najdražih mi serija ikad.
DWIGT
U M R O
Easy rider
Kad smo kod Office-a:
Kad Michael kaže full ozbiljan "About what?" na 0:20.. svaki put se pokidam.
Počeo baš nedavno gledati UK verziju i moram reći da je sasvim solidna. Čak bi rekao da nisam prvo gledao američku verziju da bi se nećkao koja mi je bolja. Američka jeste opsežnija i ima više toga i malo su likovi više pojašnjeni i fokusirani za razliku od UK u kojoj se sve vrti oko par likova no ipak je manager u glavnom fokusu, ali i dalje sve je poteklo od njih i Gervaisa i Merchanta. Ako niste bacite si oko, malo svježeg Office materija ako niste gledali.
Meni je UK odličan. David mi je bez problema u razini Michaela.
Brijac jeje ima taj cringe level i ne staje nikako haha
Buraz mi je rekao da su ove produžene epizode topčina i da baš ima nekih scena koje su falile da se nešto skuži u regularnim epizodama tako da svakako pogledajte.
- Uređivano
Stigla i šesta sezona produženih epizoda. Mislio sam da je to to s petom sezonom, ali izgleda da ima još.
Ček jel to znači da moram sve pogledat opet po šesti put?
Kolko epizoda po sezoni je produženo?