foggy Dobro, ako pricamo o prvoj sezoni i toj prvoj episodi mogu reci da mi je dojam bio isti i apsolutno me Michael zivcirao. Kasnije to sve sjedne na svoje mjesto i te njegove situacije koje su toliko awkward haha su i mene totalno bacile u mood da mi je neugodno i apsolutni je kralj takve komedije.
Nije meni problem u tome. I meni je prvo gledanje prve sezone bilo neugodno jer je serija još pronalazila svoj ton, nisu znali žele li biti identični britanskoj verziji ili imati svoju stvar i onda je taj miks na trenutke bio čudan. Drugo gledanje prve sezone mi je bilo prezabavno.
Problem je bio taj da se uletilo u temu, nazvalo one kojima se sviđa serija psihopatima i nastupilo s kako-nekome-to-može-biti-smiješno stavom kao da postoji jedan jedinstveni humor kojeg se svi trebamo držati. I sve to na temelju dvije pogledane epizode serije od 9 sezona. Mislim da je puno racionalniji pristup pitati se je li serija za tebe ako ti se ne sviđa i promijeni li se u idućim epizodama/sezonama prije nego što se krene bacati epitete o onima kojima se Office svidio.