Brijac Buraz mi je rekao da su ove produžene epizode topčina i da baš ima nekih scena koje su falile da se nešto skuži u regularnim epizodama tako da svakako pogledajte.
Brijac Stigla i šesta sezona produženih epizoda. Mislio sam da je to to s petom sezonom, ali izgleda da ima još.
Brijac StarFox_N Mislim da je Peacock samo, ali naravno nađe se i na onim stranicama. Sve epizode su produžene.
wooddiebone Ček jel to znači da moram sve pogledat opet po šesti put? Kolko epizoda po sezoni je produženo?
Genesis Brijac pa imas onu Sky showtime servise uslugu u HR te Peacock produkcija i njihove serije il filmovi su dostupni putem tog servisa
Brijac Genesis Onda moguće da se prikazuje tamo. Inače dodatne scene su odlične. Uopće nisu bzvz ubačene, nego baš nešto što je falilo u običnim epizodama. Stvarno preporuka da pogledate.
Fenix Koliko vidim, ja Showtimeu su epizode uglavnom po minutu duže nego na HBO. Pa ako je samo po minutu dodano po epizodi, to je onda to. A moguće je i da Showtime app samo drugačije zaokružuje