Flipper

Šta taj broj kalk točno znači, što je taj 16 ili 15 u 2021.?

Prijavit ću ih sad inspekciji pa baš da vidim hoće li što napraviti. Već duže pokušavam uhvatiti neki dućan u ovome, ali da baš imam dokaz i do sad nisam uspio.

Šta i očekivat od lopovske i propale države drugo.Ak svi kradu,onda mogu i trgovci muljat na svakom popustu/sniženju.A ovo im je sad prilika da naljepe akcijsku cijenu proizvoda koji isto košta bez akcije.

Već je i recenziju ostavio.

Upravo mi @Tuhy poslao iz SD skladišta. Taman stiglo za BF.

Treba mi:

• nova kicma
  • nove oci

Javite ak negdje ima

Pretpostavljam da mislimo na isto. O tome sam baš i ja razmišljao i shvatil da sve slabije vidim otkako buljim u te mobitele, dgialne tablete, laptopove i televizore a ode mi i kičma zbog istih i to svakog čeka ak nastavimo robovat tehnikalijama. Mogu samo pustit suzu i konstatirat kako je nekd lijepo bilo.

foggy Poslat ću ti link na kojem možeš downloadat oboje. 😃

JoelDrake da, kak veli Weky, visoke su cijene.
    Mislim da Svijet Medija, Sancta Domenica i Malo hr imaju bolje.

weky
    Ma kad je Sony u pitanju, njima ni Black Friday ništa ne znači 😂😂

HarveyNorman uopće nemojte gledati jer kod njih nikad nema ni p od popusta.

PS4 Slim 500GB na ekupi BF 2349 kn, navali narode 😆

Ekupi će ove godine nadmašit sami sebe, veći su imali neki Black kurac do sad, sad je kao Black Friday i traje do utorka tak da stignu još jedan BF ubacit od utorka do sljedećeg petak kad je službeno BF.

Edit:
    PS+ na Infomarku 295 kn.

Gledao sam neki Champion prsluk i cijena je bila oko 45 eura na sniženju prije koji tjedan , a danas akcija kao CrniPetak 55 eura 🙄🙄🙄 WTF 🤭🤭🤭