Pretpostavljam da mislimo na isto. O tome sam baš i ja razmišljao i shvatil da sve slabije vidim otkako buljim u te mobitele, dgialne tablete, laptopove i televizore a ode mi i kičma zbog istih i to svakog čeka ak nastavimo robovat tehnikalijama. Mogu samo pustit suzu i konstatirat kako je nekd lijepo bilo.
Black Friday 2021
- Uređivano
@Tzereen e sad da li je neki popust u odnosu na prije i ostale trgovine, nisam pratio:
Jako visoke cijene. Sve napumpano.
HarveyNorman uopće nemojte gledati jer kod njih nikad nema ni p od popusta.
- Uređivano
PS4 Slim 500GB na ekupi BF 2349 kn, navali narode
Ekupi će ove godine nadmašit sami sebe, veći su imali neki Black kurac do sad, sad je kao Black Friday i traje do utorka tak da stignu još jedan BF ubacit od utorka do sljedećeg petak kad je službeno BF.
Edit:
PS+ na Infomarku 295 kn.
- Uređivano
Gledao sam neki Champion prsluk i cijena je bila oko 45 eura na sniženju prije koji tjedan , a danas akcija kao CrniPetak 55 eura WTF
hyperx cloud ii wireless, valja li ovo pored Arctis-a?
- Uređivano
Plus se uzima sigurno, a od igara me trenutno zanimaju samo Guardiansi.
Ako će bit neki jači popust za njih, prodano.
Ovo je dobar deal. RE: Village PS4 i PS5 malo iznad 220kn
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0102-PPSA01557_00-VILLAGEFULLGAMEX
- Uređivano
Uzima se.
Plus na Storeu 292 kn.
Brijac za te pare nema bolje, normalno da je Arctis jos i bolji kad je skuplji dost.
Najbolja ponuda je Crash 1 - 4 + CTR za 405 kuna.
Uzeo 4 komada PS+ u Sancti. Iskoristio kupon od 100 kn koji se dobije prijavom na newsletter. Ispadne 274kn po komadu.