Evo diskusija da imamo sve na jednom mjestu. Postajte liknove kad naletite na nešto dobro

Ono što tražim ovaj Black Friday je Playstation VR i Mass Effect Legendary Edition (fizička edicija).
VR ima nekakva akcija u Sancti, ali ne znam dal da čekam ili da uzimam..

Ako netko vidi, slobodno me možete taggat.

Miro Hehe! I tak se može protumačit.
Prije sam bio onaj da mora se imat samsung, sony lg, panasonic, philips ali to je prošlo vrijeme bez obzira na kupovnu moć. Svi su tu negdje što se poznatih brendova tiče a ja već dugo biram vivaxove televizore. kad ovaj sadašnji krepne opet ću vivax kupit.

Fenix je promijenio naslov Black Friday 2021.

TITANXIS
    Ako je neko kupija novu konzolu i onda da sad ide kupiti tv koji nije niti full hd nema apsolutno nikakvog smisla.
    I ne nije proslo vrime da se moraju kupiti top tvovi jer se moraju kupiti ako oces iskoristiti ono sto konzola pruža.

Miro Ako je neko kupija novu konzolu i onda da sad ide kupiti tv koji nije niti full hd nema apsolutno nikakvog smisla.

Sa te strane si u pravu ako ljudi imaju novu konzolu. Sa druge strane neka grafički lošija igra će ti izgledat tako loše na tom novom tv-u a na nekom običnom tv hd-u izgledat puno bolje. Imam i ja relativno dobar samsungov star 3g. tv koji mi većinu dana ugašen a služi mi samo za PS4. Za gledanje televizije, kabelske i sl. ne gledam puno tak da mi je sa te strane svejedno koji imam pa mi je taj vivax ok.

Ajmo još jedna tema o televizorima 😄

Čekamo BF i LG C1 na sniženju. Iako, nisam optimističan. Elipso što sad ima - ima. Više sniženja neće biti, ali realno je i sad OK cijena. Ipak, nekako se nadam da će C1 65" biti do 10k.

master_x Imam ja povoljno. Uplata na račun, šaljem busom.

Evo Sancta domenica je počela pumpat cijene samo kako bi za BF stavili “brutalan” popust.

Kako ovo prolazi bez kažnjavanja?

[deleted] nažalost svi to rade. Elipso. Samo gledajte brojeve kalkulacija.

I sad 'akcijska cijena' 😃

Znači... (weky dovrši 😃)

Flipper Znači...

...da Tze čeka već sedam godina da Sony predstavi SmartWatch 4, pa sa i on nešto upazari za crni petak