Treba mi:
- nova kicma
- nove oci
Javite ak negdje ima
Treba mi:
Javite ak negdje ima
Pretpostavljam da mislimo na isto. O tome sam baš i ja razmišljao i shvatil da sve slabije vidim otkako buljim u te mobitele, dgialne tablete, laptopove i televizore a ode mi i kičma zbog istih i to svakog čeka ak nastavimo robovat tehnikalijama. Mogu samo pustit suzu i konstatirat kako je nekd lijepo bilo.
@Tzereen e sad da li je neki popust u odnosu na prije i ostale trgovine, nisam pratio:
Jako visoke cijene. Sve napumpano.
HarveyNorman uopće nemojte gledati jer kod njih nikad nema ni p od popusta.
PS4 Slim 500GB na ekupi BF 2349 kn, navali narode
Ekupi će ove godine nadmašit sami sebe, veći su imali neki Black kurac do sad, sad je kao Black Friday i traje do utorka tak da stignu još jedan BF ubacit od utorka do sljedećeg petak kad je službeno BF.
Edit:
PS+ na Infomarku 295 kn.
Gledao sam neki Champion prsluk i cijena je bila oko 45 eura na sniženju prije koji tjedan , a danas akcija kao CrniPetak 55 eura WTF
hyperx cloud ii wireless, valja li ovo pored Arctis-a?
Plus se uzima sigurno, a od igara me trenutno zanimaju samo Guardiansi.
Ako će bit neki jači popust za njih, prodano.
Ovo je dobar deal. RE: Village PS4 i PS5 malo iznad 220kn
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0102-PPSA01557_00-VILLAGEFULLGAMEX
Uzima se.
Plus na Storeu 292 kn.
Brijac za te pare nema bolje, normalno da je Arctis jos i bolji kad je skuplji dost.
Najbolja ponuda je Crash 1 - 4 + CTR za 405 kuna.
Uzeo 4 komada PS+ u Sancti. Iskoristio kupon od 100 kn koji se dobije prijavom na newsletter. Ispadne 274kn po komadu.