Miro mea culpa, evo iskupljujem se i dva janjeta su tu kako sam jučer rekao, nadam se da će biti dosta 😁

@Tzereen za slične tenisice (mislim da su one Air Max 720 ili tak nešt) mi je prodavač u Shoosteru dao dobar odgovor kad sam ga pitao da li su za trčanje. Kaže da su odlične za trčanje po burek ili do kladionice 🤣

Kakva šminka, pa sve su ružne do bola. Ko kante za smeće izgledaju, naročito space hippie.

Tzereen Pegasus trail je dobar no za trekking baci oko i na Adidas Terrex ili neke Salamonke.

Sve tenisice koje ste stavili prek soma kuna...
    Danas postoje tenisice/cipele za sve planinarenje, bagmeton, trcanje, kosarka...
    Ja sam jos old school uzmem neke stare podrapane odtrcim 2 kruga crknem, napravim 20 sklekova i odem doma, pa za mjesec, mjesec i pol ponovim.

danko-b za 2 kruga je puno toga dobro. Za trčanje 10-15km u komadu i po asfaltu treba biti nešto bolje radi koljena i zglobova. Kaj se tiče odjeće za trčanje mi je svejedno kaj imam, odem u Decathlon i kupim si svega, ali na tenisice treba paziti jer se riskira ozljeda ako nisu OK.

Picek
        ma znam salim se malo, trcao sam prije mnogo vise, uglavnom najdosadnije je u krug trcat, najbolje kad imas neku rutu...
        Kaj mislite za one skole trcanja, bas ih znam sada dosta cesto viđat

danko-b nisam nikad išao u školu trčanja jer ne želim dami trčanje postane pressing da moram biti na određenom mjestu u određeno vrijeme već si sve sam slažem.

9 dana kasnije

Jel ima netko da trči u nedjelju na ZG maratonu ili noćni cener u 11.mj.?

Nisam za to još. Nisam ni ziher hoću li ikad. Nemam ni opremu sad za Sljeme pod ovakvim kišama.

Tzereen ako ćeš uzimati gojze ili tak nešto preporučam Designer's outlet kraj IKEA-e. Prošle godine žena i ja uzeli gojze u Timberlandu, bile u outletu snižene s 1220kn na 370kn. Uzeli isti model, samo različite brojeve, al su jebene.

Picek ima ga i u začretju pa ćemo vidit u koji ću se zaletit.

mjesec kasnije

U nedjelju trčao Noćni cener u Zagrebu, pao je i PB. No napravio sam jednu kardinalnu pogrešku (i nisam prije za to znao), a to je da sam jeo salatu uz ručak prije utrke, za što sam saznao da nije preporučljivo prije većeg tjelesnog napora. Znači, nakon jedno 6 i pol-7km uhvatila me takva muka da su mi anđeli svirali dok sam rješavao još ta 3km. Škola za ubuduće.

Picek pao je i PB

Znači, peanut butter je dobar za trčanje??

Tzereen za prije utrke nikako, ali za nekakav fat adaptive running je definitivno jedna od korisnijih namirnica 😃 Iako ovdje nije taj PB u pitanju. Čak sam vidio u jednoj grupi za trčanje da je hrvatski naziv "pebej" 🤣

Picek pebej

Eto, sad sam povratio malo. 😂
                    Dobro da @Fico ne čita ovaj zdravi dio foruma.

Tzereen da, baš za povraćanje, slažem se. Iako, kad sam prvi put čuo "pebej", prva asocijacija mi je bila nakakav antički junak koji mi promaknuo u školi 🤣