Tzereen Flipper Najavit će PS6. Free upgrade s PS5. Ili, Sony kupuje Xbox, ili još bolje, Sony kupuje PC!!
Fenix @famuluscaelum izdvojeno u novu diskusiju jer će bit milijardu odgovora. Bit će masivno otkazovanje Gamepassova 🤣 To mi je najbolja nova fora, odvalim se smijat kad god netko napiše. Najviše se nadam prikazu TLoU2 MP-a. ND tu sigurno sprema nešto veliko. I jako me zanima zašto su dijamanti u fokusu
famuluscaelum Fenix Dijamanti mislim da označavaju 75 godina Sonyja odnosno to je neka dijamantna obljetnica pa možda zato… Također Twitter ekipa je skroz nahajpana i samo mi je u feedu PS event + Sony jučer poslao notifikaciju na PS app kao podsjetnik 🔥🔥🔥
wooddiebone Flipper Playstation Plus Diamond pretplata. Platite duplo od obične PS Plus pretplate i dobijete svaku novu PS4 igru koja izađe.
buz Trajat će 40 minuta čisto ako netko ne zna. Očekujem konkretnije o najvećim uspješnicama, GT, GoW i bar jedan novitet.
weky Fenix Ovo bi bilo najgore ime za nešto ikad. To se čak i @weky može složit Ako i najave neku pretplatu koja bi uključivala Sonyev Game Pass, nazvat će je PlayStation Platinum. Jer ima simboliku za PlayStation brand i zvuči bolje od Xbox Gold. Čisti marketing 101.
DarkPunisher https://www.playstationlifestyle.net/2021/09/08/crash-bandicoot-playstation-showcase/ Novi CTR ili Crash Bash remake?
Flipper A zaboravili ste da Guerrilla ima drugi team koji ne radi na Forbidden Westu nego na MP igri za koju su maznuli i dio RS6 developera. Uz ND MP mislim da će Sony pokazati još dvije MP igre.
Tzereen Svi bi neke nastavke!! Pih!! Ja želim nove IP-eve, poput Bloodborne 2, inFamous 4, Uncharted 5, Lost Legacy 2, Tsushima 2, Days Gone 2! Ma može i novi Resistance kaj se mene tiče.
wooddiebone DarkPunisher Znači ak tak počne otkazujem PS Plus. Da vidimo kak će se Phony od toga oporavit.