Flipper Odem na Twitter vrti se reklama za PS Showcase. Odem na FB vrti se reklama za PS Showcase. Baš se ne šale. Bit će ovo baš veliko.
Tzereen Flipper Najavit će PS6. Free upgrade s PS5. Ili, Sony kupuje Xbox, ili još bolje, Sony kupuje PC!!
Fenix @famuluscaelum izdvojeno u novu diskusiju jer će bit milijardu odgovora. Bit će masivno otkazovanje Gamepassova 🤣 To mi je najbolja nova fora, odvalim se smijat kad god netko napiše. Najviše se nadam prikazu TLoU2 MP-a. ND tu sigurno sprema nešto veliko. I jako me zanima zašto su dijamanti u fokusu
famuluscaelum Fenix Dijamanti mislim da označavaju 75 godina Sonyja odnosno to je neka dijamantna obljetnica pa možda zato… Također Twitter ekipa je skroz nahajpana i samo mi je u feedu PS event + Sony jučer poslao notifikaciju na PS app kao podsjetnik 🔥🔥🔥
wooddiebone Flipper Playstation Plus Diamond pretplata. Platite duplo od obične PS Plus pretplate i dobijete svaku novu PS4 igru koja izađe.
buz Trajat će 40 minuta čisto ako netko ne zna. Očekujem konkretnije o najvećim uspješnicama, GT, GoW i bar jedan novitet.
weky Fenix Ovo bi bilo najgore ime za nešto ikad. To se čak i @weky može složit Ako i najave neku pretplatu koja bi uključivala Sonyev Game Pass, nazvat će je PlayStation Platinum. Jer ima simboliku za PlayStation brand i zvuči bolje od Xbox Gold. Čisti marketing 101.
DarkPunisher https://www.playstationlifestyle.net/2021/09/08/crash-bandicoot-playstation-showcase/ Novi CTR ili Crash Bash remake?
Flipper A zaboravili ste da Guerrilla ima drugi team koji ne radi na Forbidden Westu nego na MP igri za koju su maznuli i dio RS6 developera. Uz ND MP mislim da će Sony pokazati još dvije MP igre.
Tzereen Svi bi neke nastavke!! Pih!! Ja želim nove IP-eve, poput Bloodborne 2, inFamous 4, Uncharted 5, Lost Legacy 2, Tsushima 2, Days Gone 2! Ma može i novi Resistance kaj se mene tiče.