A zaboravili ste da Guerrilla ima drugi team koji ne radi na Forbidden Westu nego na MP igri za koju su maznuli i dio RS6 developera. Uz ND MP mislim da će Sony pokazati još dvije MP igre.

Flipper

Playstation Plus Diamond pretplata.

Platite duplo od obične PS Plus pretplate i dobijete svaku novu PS4 igru koja izađe.

Svi bi neke nastavke!! Pih!!

Ja želim nove IP-eve, poput Bloodborne 2, inFamous 4, Uncharted 5, Lost Legacy 2, Tsushima 2, Days Gone 2! Ma može i novi Resistance kaj se mene tiče.

Bude li najavljena Tsushima 2 kupujem još 2 godine Game Passa.

Iako me osobno ne interesira previše novi God of War, svejedno bih volio vidjeti na što liči. Bilo bi lijepo vidjeti što Bend sprema, tako da držim fige da je neki originalni IP, a ne MiB. Bilo što vezano uz TLOU bi bilo fenomenalno. I vjerujem da bi mogli najaviti neke druge igre da dolaze na PC.

Na kraju, mislim da je najbolje ništa ne očekivati nakon zadnjih nekoliko konfi. Tako nema šanse da se razočarate. 😄

Samo da opet ne pokazuju Deathloop, mislim da je svima dosta toga… očekujem da će neš konkretno pokazati jer nisu imali konfu (ne računamo state of play) od zadnje za PS5 prije godinu dana tako da su očekivanja velika…

Fenix Ovo bi bilo najgore ime za nešto ikad. To se čak i @weky može složit

Ako i najave neku pretplatu koja bi uključivala Sonyev Game Pass, nazvat će je PlayStation Platinum. Jer ima simboliku za PlayStation brand i zvuči bolje od Xbox Gold. Čisti marketing 101.

Kad jedan od najvećih Xbox fanova i glavni urednik Windows Centrala kaže ovo...onda znate da će konfa biti jako dobra.

Za mene Spiderman 2, God of War +datum + kolektorsko i nove boje kontrolera. Hvala lijepaaa

Možda Xbox game pass dolazi na playku 😄 to bi ja....

Garant po običaju bum zaboravil to gledat il bum začoril!

Od sad šaljem prijave moderatoru svaki put kad netko spomene:
    Socom
    Syphon Filter
    Legend of Dragoon
    Crash Bash
    C-12
    Jak and Daxter
    Days Gone 2
    Uncharted 5

Nadopunjavat ću popis po potrebi.

weky

Hvala na inicijativi. Prema novom algoritmu, moderatorski je tim odmah alarmiran po spominjanju gore navedenih riječi te je zabilježio tvoju objavu kao prvu objavu koja krši novo pravilo.

Cijenimo što činiš za zajednicu te se nadamo kako ćeš nastaviti poboljšavati kvalitetu objava na forumu.