PlayStation Showcase UŽIVO u 22h
Dijamanti označavaju PS+ Diamond pretplatu što će biti Game Pass za siromašne.
Trajat će 40 minuta čisto ako netko ne zna. Očekujem konkretnije o najvećim uspješnicama, GT, GoW i bar jedan novitet.
Flipper Sadrzajno za siromasne a cjenovno za bogate
https://www.playstationlifestyle.net/2021/09/08/crash-bandicoot-playstation-showcase/
Novi CTR ili Crash Bash remake?
Dijamanti mislim da označavaju 75 godina Sonyja odnosno to je neka dijamantna obljetnica pa možda zato…
Također Twitter ekipa je skroz nahajpana i samo mi je u feedu PS event + Sony jučer poslao notifikaciju na PS app kao podsjetnik
U kolko sati taj drlog pocne?
renda Cener
22:00 po našem vremenu
- Uređivano
A zaboravili ste da Guerrilla ima drugi team koji ne radi na Forbidden Westu nego na MP igri za koju su maznuli i dio RS6 developera. Uz ND MP mislim da će Sony pokazati još dvije MP igre.
Flipper Socom il Killzone ajmooo
Playstation Plus Diamond pretplata.
Platite duplo od obične PS Plus pretplate i dobijete svaku novu PS4 igru koja izađe.
- Uređivano
Svi bi neke nastavke!! Pih!!
Ja želim nove IP-eve, poput Bloodborne 2, inFamous 4, Uncharted 5, Lost Legacy 2, Tsushima 2, Days Gone 2! Ma može i novi Resistance kaj se mene tiče.
Bude li najavljena Tsushima 2 kupujem još 2 godine Game Passa.
Kad otvore opet sa GTA 5, hehe!
DarkPunisher
Ovo bi ja Crash Bash
Iako me osobno ne interesira previše novi God of War, svejedno bih volio vidjeti na što liči. Bilo bi lijepo vidjeti što Bend sprema, tako da držim fige da je neki originalni IP, a ne MiB. Bilo što vezano uz TLOU bi bilo fenomenalno. I vjerujem da bi mogli najaviti neke druge igre da dolaze na PC.
Na kraju, mislim da je najbolje ništa ne očekivati nakon zadnjih nekoliko konfi. Tako nema šanse da se razočarate.