Što je Hrgović skrivio Babiću? Već duže vrijeme se prozivaju putem medija.

Babic odličan, ali Molina sramotan. Nespreman totalno, neka završi karijeru i bok

Fenix Lik je samo došao pokupiti lovu.
      I Eddie Hearn je nakon eventa rekao da je to zadnja plaća koju će Molina dobiti od Matchrooma.
      Babić je od Hearna odmah tražio sljedeću borbu i želi nastupiti na eventu u 12. mjesecu.

mjesec kasnije

Hrga razbio još jednog lika izvan top 200

13 dana kasnije

Hebate, Babić još malo zalegao. Možda je čak i gotov. Baš je Savage kako ide...

A jebemu zakasnio sam. I stream mi ne ucitava 🤦🤦🤦

EDIT: Pokrenulo se bas na knockoutu

Babić s ovako lošim boksom može samo sanjati da ima bilo kakve šanse protiv Hrgovića.
      Ovakvog Babića će Hrga rastaviti s jednom rukom.
      Koliko mi god Alen bio simpatičan i drag ovo je bilo loše.

Kraj. Težak meč na kraju, ali Savage je preživio 3. rundu i na kraju dobio. Ali jedva.

Parker - Chisora makljaža samo takva. Je li gledao itko?

Jake Paul razvalio Woodleya. Lik je ponovno osramotio MMA, ali boli ga kuki s 2 milijuna u džepu.

Fenix Parker vs Chisora je bio odličan meč.
        Nisam mogao vjerovati da je Chisora uspio preživjeti one bombe i izdržati do kraja meča. Pravi ratnik. Zato unatoč 11 poraza u karijeri i dalje puni dvorane. Ljudi ga obožavaju.
        Woodley... Da, dobro je zaradio. Ovaj poraz mu čak i nije najveća sramota u karijeri već pjesma koju je snimio i zove se "Mrtvo dupe."

Ovo nisam trebao vidjet 🤣

Kaiserus Ne mogu otvoriti link ( samo mi refresha temu) ali slažem se.
        Žalosno je što šira publika u Hrvatskoj nikada neće saznati kakve fantastične borce boks ima u nižim kategorijama.
        Boks kod nas jednostavno nije dovoljno zastupljen i svodi se na 2 meča na godinu kada boksa Hrgovic ili netko za teškašku titulu.

23 dana kasnije

Sterlok Prihvatio je ali nije to još gotovo.
        Sada idu pregovori.
        Yoka će tražiti da bude A strana da se meč održi u Francuskoj itd.
        Nadam se da će se meč dogoditi.
        Veliki ispit za oba borca.

StarFox_N
          Yoka je očita A strana, a Kockoglavom treba neka borba vrijedna spomena.

Favoriziram Yoku, logično.

17 dana kasnije

Jeste vidjeli kako je Stanković pickarao Hrgovica na NU2? Indikretno mu govorio da je glup... Bilo mi ga skoro žao