Slažem se. Super meč. Malo previše držanja za moj ukus ali mislim dobra taktika Furyja koji ga je tako umarao i dobar je u dirty boxingu.
Imao je i Wilder svoje šanse u nekoliko navrata ali ipak sam očekivao pobjedu Furyja.
Sljedeća borba za Furyja je protiv Dilliana Whytea jer je WBC naredio da je on izazivač.
Ovim porazom Wildera i s 35 na leđima ne vjerujem da ćemo ga više vidjeti u bilo kakvim kombinacijama za titule.
Sada čekamo veljaču i revanš Usyka i Joshue.

Kak smo svi živnuli od kako je Kličko otišao iz boksa...pet brojanja u meču. I sad imamo situaciju da su prvaci Usyk sa 99 kg i Fury sa 125 kg.
Nije baš poštena borba...možda da ograniče max težinu ko UFC na 120 kg. Jer Fury može komotno u borbu i sa 135 kila i vješat se po protivnicima koji će do pete runde biti iscijeđeni ko spužva.

Vrhunska borba baš sam uživao u gledanju, svaka čast Furyju jako je pametno to odradio . Nisam neki ljubitelj Wildera ali mora se priznati da ima srce lik, jednostavno je odbijao biti nokautiran dok se samo nije srušio kao vreća drugi borci bi puno prije pokleknuli . Kakav će to spektakl biti između Usyka i kralja cigana pod pretpostavkom da ikada dođe do borbe ako A.J. ne iznenadi pa napravi senzaciju u revanšu ...........

Usyk servisira obojicu, a AJ-u isto dajem dobre šanse.

Borba je bila zabavna, ali tehnički jako loše. Fury me razočarao, a Wilder fascinirao kako je ostao na nogama. Mislim da je ti više bilo zbog nesposobnosti Furya da riješi ovu borbu puno ranije.

PUNO bolja borba je bila AJ - Usyk...

Kakav meč 👏👏👏

Wilderu se treba priznat ogromno srce. Nakon onog knockouta u trećoj mislio sam da je gotov, a lik se vrati u idućoj i dva puta ruši Furyja. I oni udarci kasnije koje je davao praktički iz knockouta... Odličan meč

Fury ga je natamburao. Kad ga vidiš onako sa šlaufom i onim krivim nožicama, a Wilder cijeli utegnut, ramena napumpana. Jbg lik je preodređen za to. Od vrha do propasti (skoro počinio samoubojstvo) pa opet do vrha. Baš je veličina.

Sada kada su se slegnuli dojmovi meč bih opisao kao loš boks ali odlična tuča.
S tehničke strane to nije bilo ni blizu lijepo kao Usyk vs AJ.
Wilder nikada nije ni znao boksati ali Fury zna puno bolje, ljepše i brže od ovoga što smo vidjeli.
Ipak to nije bio njegov plan.
Taktika je bila traženje klinča u kojemu se Wilder ne snalazi najbolje i umaranje protivnika vješanjem na njega.
Wilderu nikako nije išlo u prilog što je u meč ušao nikada teži što se vidjelo u kasnijim rundama kada se jednostavno ispuhao.
Kapa dolje borcima jer su ušli u meč bez kalkulacija, obojica tražila nokaut i pokazali srčanost.
Drago mi je zbog Furyja iz dva razloga. Koliko god da sere čovjek je odličan boksač, pravi showman kakav treba boksu i sportaš koji na kraju uvijek pokaže protivniku poštovanje.
Drugi razlog je što je nokautirao Wildera i sretan sam zbog toga.
Ne znam dali pratite i koliko ste upućeni ali...
Wilder je smeće od čovjeka.
Izjavio je: "I want a body on my record. I want one. I really do."
Cilj mu je ubiti čovjeka u ringu. Idiot.
Nakon poraza u 2. meču od Furyja optužio svih za prevaru i urotu. Svog trenera Brelanda da je u dogovoru s Furyjem bacio ručnik, da su mu podmetnuli nešto u vodu, da je Fury stavljao nešto u rukavice da budu tvrđe, da mu je kostim za ulazak u ring bio pretežak pa su ga noge izdale, da je sudac držao za Furyja zbog: "white man privilege" Itd.
Loš gubitnik.
Na kraju ovog meča Fury mu ode pružiti ruku i ovaj se odbije pozdraviti i kaže da mu nikada neće pokazati poštovanje.
Nikakav sportaš.
Lik je zadrta seljačina iz Alabame i neka ga je Fury izudarao kao vola u kupusu.

20 dana kasnije

Nitko ništa ne komentira Babica ovaj tjedan. Lik spašava event u O2 areni gotovo sam 🤣

Legenda je baš. Večeras oko 9 je borba protiv Moline

Flipper
    Uguglaj sportsurge, trebalo bi biti tamo, naravno sve "legalno" 🙂

Što je Hrgović skrivio Babiću? Već duže vrijeme se prozivaju putem medija.

Babic odličan, ali Molina sramotan. Nespreman totalno, neka završi karijeru i bok

Fenix Lik je samo došao pokupiti lovu.
          I Eddie Hearn je nakon eventa rekao da je to zadnja plaća koju će Molina dobiti od Matchrooma.
          Babić je od Hearna odmah tražio sljedeću borbu i želi nastupiti na eventu u 12. mjesecu.

mjesec kasnije

Hrga razbio još jednog lika izvan top 200

13 dana kasnije

Hebate, Babić još malo zalegao. Možda je čak i gotov. Baš je Savage kako ide...

A jebemu zakasnio sam. I stream mi ne ucitava 🤦🤦🤦

EDIT: Pokrenulo se bas na knockoutu

Babić s ovako lošim boksom može samo sanjati da ima bilo kakve šanse protiv Hrgovića.
          Ovakvog Babića će Hrga rastaviti s jednom rukom.
          Koliko mi god Alen bio simpatičan i drag ovo je bilo loše.

Kraj. Težak meč na kraju, ali Savage je preživio 3. rundu i na kraju dobio. Ali jedva.