Babić s ovako lošim boksom može samo sanjati da ima bilo kakve šanse protiv Hrgovića.
Ovakvog Babića će Hrga rastaviti s jednom rukom.
Koliko mi god Alen bio simpatičan i drag ovo je bilo loše.

Kraj. Težak meč na kraju, ali Savage je preživio 3. rundu i na kraju dobio. Ali jedva.

Parker - Chisora makljaža samo takva. Je li gledao itko?

Jake Paul razvalio Woodleya. Lik je ponovno osramotio MMA, ali boli ga kuki s 2 milijuna u džepu.

Fenix Parker vs Chisora je bio odličan meč.
    Nisam mogao vjerovati da je Chisora uspio preživjeti one bombe i izdržati do kraja meča. Pravi ratnik. Zato unatoč 11 poraza u karijeri i dalje puni dvorane. Ljudi ga obožavaju.
    Woodley... Da, dobro je zaradio. Ovaj poraz mu čak i nije najveća sramota u karijeri već pjesma koju je snimio i zove se "Mrtvo dupe."

Ovo nisam trebao vidjet 🤣

Kaiserus Ne mogu otvoriti link ( samo mi refresha temu) ali slažem se.
    Žalosno je što šira publika u Hrvatskoj nikada neće saznati kakve fantastične borce boks ima u nižim kategorijama.
    Boks kod nas jednostavno nije dovoljno zastupljen i svodi se na 2 meča na godinu kada boksa Hrgovic ili netko za teškašku titulu.

23 dana kasnije

Sterlok Prihvatio je ali nije to još gotovo.
    Sada idu pregovori.
    Yoka će tražiti da bude A strana da se meč održi u Francuskoj itd.
    Nadam se da će se meč dogoditi.
    Veliki ispit za oba borca.

StarFox_N
      Yoka je očita A strana, a Kockoglavom treba neka borba vrijedna spomena.

Favoriziram Yoku, logično.

17 dana kasnije

Jeste vidjeli kako je Stanković pickarao Hrgovica na NU2? Indikretno mu govorio da je glup... Bilo mi ga skoro žao

Meni ga je bilo žao, ima govornu manu, teže se izražava i trebao ga je javno poslati u kurac, makar uz gutanje zraka između riječi. Aco je OK, ali Mirko ga je ubio, stalno mu je ponavljao Stankoviću, Stankoviću, Stankoviću...ovaj popizdio pa krenuo Filipoviću 😂
        Šteta kaj je Filip dobrica, nije nasilnik ili arogantna budala

Nisam gledao i ne namjeravam.
        Da je bilo tko drugi vodio intervju pogledao bih.
        Stankovića ne. Inteligentan je, direktan, postavlja prava pitanja ali zna biti odvratan i odbojan.
        U situacijama kada prekida sugovornika, stavlja mu riječi u usta i ne da mu šansu da kaže do kraja.
        Ne mogu se sjetiti tko je gostovao u zadnjoj emisiji koju sam gledao ali s Stankovićeve strane je bilo dno dna.
        I od tada ga ne želim gledati.
        On topic...
        Hrga
        Nadam se da će doći do meča s Zhangom.
        Jer stvarno je vrijeme za neke malo ozbiljnije ispite.
        Meč s Babićem... Hrgović bi ga uništio kao od šale.

3 mjeseci kasnije

Fenix
        Bit će na Areni uživo, a DAZN ti je beskoristan jer ne prenosi tu borbu.

DAZN je Joshua, Canelo, a Fury je s Amerima

Žali bože vremena. Očaj od borbe.
          Whyte katastrofa.

Edit: nije ni Fury ništa bolji, ali Whyte puno lošiji nego što je Tyson išta napravio. Najlakša para u karijeri.

Očaj od borbe, ali realno, kriv je za to samo Whyte. Na kraju bar nokaut ako ništa. Ovaj je vidio već u prvoj rundi da je za 10 koplja ispred, kontrolirao mu 5 rundi i rekao dosta. Uppercut nokaut u profi boksu na ovoj razini se gotovo pa ne događa. Tj. sigurno ne ovakav otvorenog garda kao naivac. To govori dovoljno. Furyu valjda najlakši meč unazad ohoho.

Jedina je šteta što se Tyson bori u krivo vrijeme. Čovjek je uspio pobijediti ne samo svih, nego i samog sebe, i u moju bilježnicu uredno ulazi kao top 10 heavyweight svih vremena. Šteta da se nije rodio ranije da prekine još prije Kličko vladavinu koja je skoro ubila sport dosadom.