Sada kada su se slegnuli dojmovi meč bih opisao kao loš boks ali odlična tuča.
S tehničke strane to nije bilo ni blizu lijepo kao Usyk vs AJ.
Wilder nikada nije ni znao boksati ali Fury zna puno bolje, ljepše i brže od ovoga što smo vidjeli.
Ipak to nije bio njegov plan.
Taktika je bila traženje klinča u kojemu se Wilder ne snalazi najbolje i umaranje protivnika vješanjem na njega.
Wilderu nikako nije išlo u prilog što je u meč ušao nikada teži što se vidjelo u kasnijim rundama kada se jednostavno ispuhao.
Kapa dolje borcima jer su ušli u meč bez kalkulacija, obojica tražila nokaut i pokazali srčanost.
Drago mi je zbog Furyja iz dva razloga. Koliko god da sere čovjek je odličan boksač, pravi showman kakav treba boksu i sportaš koji na kraju uvijek pokaže protivniku poštovanje.
Drugi razlog je što je nokautirao Wildera i sretan sam zbog toga.
Ne znam dali pratite i koliko ste upućeni ali...
Wilder je smeće od čovjeka.
Izjavio je: "I want a body on my record. I want one. I really do."
Cilj mu je ubiti čovjeka u ringu. Idiot.
Nakon poraza u 2. meču od Furyja optužio svih za prevaru i urotu. Svog trenera Brelanda da je u dogovoru s Furyjem bacio ručnik, da su mu podmetnuli nešto u vodu, da je Fury stavljao nešto u rukavice da budu tvrđe, da mu je kostim za ulazak u ring bio pretežak pa su ga noge izdale, da je sudac držao za Furyja zbog: "white man privilege" Itd.
Loš gubitnik.
Na kraju ovog meča Fury mu ode pružiti ruku i ovaj se odbije pozdraviti i kaže da mu nikada neće pokazati poštovanje.
Nikakav sportaš.
Lik je zadrta seljačina iz Alabame i neka ga je Fury izudarao kao vola u kupusu.