maverick Večeras. Piše da bi Usyk i Fury trebali početi oko 23h ali obično to bude oko pola noći. Nekada i malo kasnije.

Btw prvi put u povijesti uveden AI kao četvrti sudac. Neće imati utjecaj na odluku pravih sudaca jer se tehnologija tek isprobava ali zanimljivo.

Usyk je bolji boksač. Ali Fury nije bez razloga dosta teži i ići će da iskoristi do kraja svoje fizičke proporcije u odnosu na Usyka. Koliko će to uroditi plodom, vidjet ćemo. Ne bi me iznenadilo da na kraju bude i trilogija i da Fury pobijedi.

Fury ovaj put.

Oboje su mi dragi ali Fury je priča za sebe. Mislim da dosta ljudi zaboravlja iz čega se on vratio i opet postao prvak svijeta.

Kad se borio protiv Wladimira nisam navijao za njega, ali osvojio me sa pjevanjem nakon meča. U revanšu koji se nikad nije dogodio isto bi navijao za Wladimira.

Nakon što je pao u depresiju i došao na "200" kg i kad se uspio vratiti, vaš posebna priča. I tad sam postao fan.

Fury tezak i tromiji nego u prvoj borbi, a Usyk jos agilniji i sa svojim najjacim oruzjem, nogama. I dalje mislim da ce Usyk dobiti

StarFox_N sto bi se reklo, kontrola borbe. Zadati vise udaraca i eskivirati jedan punch ovako teskog po kilazi protivnika koji te moze srusiti. Lako za napisati, teze za izvesti, ali Usyk to moze

chono Slažem se. S obzirom na veću kilažu Furyja mislim da idu na taktiku kao u 3. borbi protiv Wildera.

Pritisak, traženje klinča, naslanjanje s ciljem da ga umori i naravno nokautira.

Međutim mislim da je Usyk prebrz i agilan.

Neće biti lako taj plan provesti ali s obzirom na prvi meč gdje se borio s distance i nije ga mogao nadboksati logična taktika.

StarFox_N ja i dalje ne vjerujem kakav leg work ima Usyk. Kao da gledam skolski primjer u praksi. I sto je najfascinantnije, covjek ima osjecaj za ritam, dobar je plesac, opusten

Znači oko 00h ili?

DAZN hoće 20€ za borbu, ajde nek im bude kad imaju app za moj LG, i kad se bori Fury.

Smiješno koliko je Fury veći

Uletio sam na 12. rundu i solidna je makljaža bila, a ostatak borbe?

Brijac nadboksao ga Usyk, prebio. Po meni je Tysonu otišlo dvije runde i to je to. Gledao sam UK stream, njihovi skroz deluzionalni, pričali o nekoj kao izjednačenoj borbi lol. Ali u redu, Fury nije bio loš, samo je Usyk neusporediv s ikim