Samo me zanima koliko bi ovo trajalo da je Mike istih godina kao i ovaj?
Boks
StarFox_N 9 od 10 ljudi bi samo slegnuli ramenima da ih pitaš tko su Crawford, Inoue, Benavidez, Gervonta Davis, Beterbiev itd.
Malo si i rekao. Od Crawforda znam samo Cindy
Ovo je najdebilniji boksački meč koji sam gledao u životu.
Svaka čast i amerima ali zbilja su najgluplji narod svijeta kada plaćaju za ovako nešto.
Da si stavio dva random amatera imao bi šta vidjet…ovo čak nije bilo ni smiješno.
Nadam se da će miočić vs jones popravit ovaj vikend.
Boxing great Evander Holyfield floats trilogy fight with Mike Tyson
https://www.foxnews.com/sports/boxing-great-evander-holyfield-floats-trilogy-fight-mike-tyson
Kakav je ovo naslov? Meni je engleski praktički prvi jezik i ovo ne znači ništa.
Holyfield ga je preko X-a pozvao (izazvao) da odrade trilogiju.
Mike mu je odgovorio da je trilogija njihovo prijateljstvo.
I to je to.
- Uređivano
Genijalan trailer
Haha…Vrh.
Jedva čekam. Bit će spektakl.
Ogledao do kraja, spreman za sutra
Prognoze?
Usyk je bolji boksač. Ali Fury nije bez razloga dosta teži i ići će da iskoristi do kraja svoje fizičke proporcije u odnosu na Usyka. Koliko će to uroditi plodom, vidjet ćemo. Ne bi me iznenadilo da na kraju bude i trilogija i da Fury pobijedi.
Usyk ostaje neporažen.
jedva cekam
- Uređivano
Fury ovaj put.
Oboje su mi dragi ali Fury je priča za sebe. Mislim da dosta ljudi zaboravlja iz čega se on vratio i opet postao prvak svijeta.
Kad se borio protiv Wladimira nisam navijao za njega, ali osvojio me sa pjevanjem nakon meča. U revanšu koji se nikad nije dogodio isto bi navijao za Wladimira.
Nakon što je pao u depresiju i došao na "200" kg i kad se uspio vratiti, vaš posebna priča. I tad sam postao fan.
Fury tezak i tromiji nego u prvoj borbi, a Usyk jos agilniji i sa svojim najjacim oruzjem, nogama. I dalje mislim da ce Usyk dobiti
Usyk na bodove.