Fury tezak i tromiji nego u prvoj borbi, a Usyk jos agilniji i sa svojim najjacim oruzjem, nogama. I dalje mislim da ce Usyk dobiti

StarFox_N sto bi se reklo, kontrola borbe. Zadati vise udaraca i eskivirati jedan punch ovako teskog po kilazi protivnika koji te moze srusiti. Lako za napisati, teze za izvesti, ali Usyk to moze

chono Slažem se. S obzirom na veću kilažu Furyja mislim da idu na taktiku kao u 3. borbi protiv Wildera.

Pritisak, traženje klinča, naslanjanje s ciljem da ga umori i naravno nokautira.

Međutim mislim da je Usyk prebrz i agilan.

Neće biti lako taj plan provesti ali s obzirom na prvi meč gdje se borio s distance i nije ga mogao nadboksati logična taktika.

StarFox_N ja i dalje ne vjerujem kakav leg work ima Usyk. Kao da gledam skolski primjer u praksi. I sto je najfascinantnije, covjek ima osjecaj za ritam, dobar je plesac, opusten

Znači oko 00h ili?

DAZN hoće 20€ za borbu, ajde nek im bude kad imaju app za moj LG, i kad se bori Fury.

Smiješno koliko je Fury veći

Uletio sam na 12. rundu i solidna je makljaža bila, a ostatak borbe?

Brijac nadboksao ga Usyk, prebio. Po meni je Tysonu otišlo dvije runde i to je to. Gledao sam UK stream, njihovi skroz deluzionalni, pričali o nekoj kao izjednačenoj borbi lol. Ali u redu, Fury nije bio loš, samo je Usyk neusporediv s ikim

Zahvalite mi se svi da sam stavio bodove na usyka tyson bi ga nokautirao.

3 mjeseci kasnije

Sutra Hrga boksa sa Joyceom. Vjerujem da će ga dobit

Btw @ThaUrban je li Hrga i u srednjoj bio ovako spor u glavi?

Baš zabavan meč dva teškaša. Hrgović bitno bolji na short notice, baš mi je drago da se izvukao iz rupe i pokazao da pripada vrhu. Bit će tu još odličnih borbi i dosta para za njega, doduše ne djeluje mi baš kalibar za pojas, ali tko zna