Prognoze?
Boks
Usyk je bolji boksač. Ali Fury nije bez razloga dosta teži i ići će da iskoristi do kraja svoje fizičke proporcije u odnosu na Usyka. Koliko će to uroditi plodom, vidjet ćemo. Ne bi me iznenadilo da na kraju bude i trilogija i da Fury pobijedi.
Usyk ostaje neporažen.
jedva cekam
- Uređivano
Fury ovaj put.
Oboje su mi dragi ali Fury je priča za sebe. Mislim da dosta ljudi zaboravlja iz čega se on vratio i opet postao prvak svijeta.
Kad se borio protiv Wladimira nisam navijao za njega, ali osvojio me sa pjevanjem nakon meča. U revanšu koji se nikad nije dogodio isto bi navijao za Wladimira.
Nakon što je pao u depresiju i došao na "200" kg i kad se uspio vratiti, vaš posebna priča. I tad sam postao fan.
Fury tezak i tromiji nego u prvoj borbi, a Usyk jos agilniji i sa svojim najjacim oruzjem, nogama. I dalje mislim da ce Usyk dobiti
Usyk na bodove.
chono Slažem se. S obzirom na veću kilažu Furyja mislim da idu na taktiku kao u 3. borbi protiv Wildera.
Pritisak, traženje klinča, naslanjanje s ciljem da ga umori i naravno nokautira.
Međutim mislim da je Usyk prebrz i agilan.
Neće biti lako taj plan provesti ali s obzirom na prvi meč gdje se borio s distance i nije ga mogao nadboksati logična taktika.
@Fenix jel možemo napraviti kockanje na ovu borbu?
Znači oko 00h ili?
DAZN hoće 20€ za borbu, ajde nek im bude kad imaju app za moj LG, i kad se bori Fury.
Smiješno koliko je Fury veći
Uletio sam na 12. rundu i solidna je makljaža bila, a ostatak borbe?
Zahvalite mi se svi da sam stavio bodove na usyka tyson bi ga nokautirao.