Ne da Sony zaslužuje naš novac, već i naš njuf !
Sony želi da dodatno platite ako želite nadograditi Horizon Forbidden West s PS4 na PS5; Collectors stiže bez diska
- Uređivano
Prvo da napisem, ovo tko je pisao je stvarno debil.. Neznam odakle ffa samo dopusta ovakva sranja i sl. Ovaj Hrvoje treba pod hitno dobiti otkaz, ili ga maknuti s ovog portala, jer je katastrofa.. Zao mi je sto ovakvi ljudi uopce imaju dopustenja pisati gluposti, i prije svakog clanka, treba proci kakvu, takvu provjeru, i onda da se moze nesto slicno ovome i objaviti..
To što nema fizičke igre u CE jest glupost, i to velika.
A nije mi ni kip mamuta baš tolko primamljiv... Očekival sam nekaj bolje.
Bit će Special za mene, čini se.
Sony je teški odron ove godine!
Cekam free za plus, problem rijesen
Postoji i Special Edition - fizičko izdanje sa steelbookom, artbookom i fizičkom verzijom igre.
- Uređivano
Siguran sam da će vodstvo portala ubuduće puno pažljivije proučit Hrvojeve postove.
Ipak je ovo Sony Defense Force forum i portal, a ne Hrvojev.
- Uređivano
wooddiebone htio sam nap iceku da mu je plavi bedj dovoljan Argument, ali evo ti si isto objasnio.
Jednom kada Sony to porta na PC, vjerojatno će biti DLC koji otključa high postavke grafike i 1440p rezoluciju.
samurai82 Pozdrav Samurai. Kao glavni moderator ovoga foruma, nakon pomnog razmatranja i žustre rasprave unutar zidova vlastite FFA policije (nadalje u komunikaciji oslovljeni kao FFAP), odlučeno je da će Hrvoje dodatno biti kažnjen streljanjem kako bi se osigurao integritet i kvaliteta Sonyjevih proizvoda i marketinga. Srdačan pozdrav.
Tako je. Treba ga odmah izvesti pred prijeki sud jer je uvrijedio našeg oca, majku Sonyja.
I onda imamo nintendo lagano plati 60 eura za upgrade