• Gaming Vijesti
  • Sony želi da dodatno platite ako želite nadograditi Horizon Forbidden West s PS4 na PS5; Collectors stiže bez diska

Pročitaj na portalu
Članak

Sony želi da dodatno platite ako želite nadograditi Horizon Forbidden West s PS4 na PS5; Collectors stiže bez diska

Sony nastavlja sad već degutantno izvlačenje svake lipe iz džepova vjernih igrača i s nadolazećim Horizon Forbidden Westom, nakon što je isto napravio i s prethodnim cross-gen ekskluzivama.

Perusona kad vidi ovaj članak:

Vi to ne kužite To je good guy Sony

1 / 2

Govna jedna pohlepna kolekcionarska izdanja su cijenom posla u nebo i sad vi i igru nebi dali, zaboravila se brzo ps3 era neka neka sve se vraca sve se placa dabogda vam se sve duplo vratilo.
Ja znan da vam igru necu kupiti nego ili snizeno ili jos bolje na njuskalu tako da novci ne idu vama.

Jebo te Isus sada i CE imaju CE 😂

SUPER ! Steelbook je za soundtrack onda! Ali soundtrack je....digitalan. Bravo majstori!
Da mi je vidjeti tko si je zadnji put instalirao neki digitalni soundtrack ili artbook na konzoli.
Kupujem jer volim figurice i kolektorska, ali ne mogu vjerovati da dobijem ogromnog slona i minijaturnu Aloy o kojoj je cijela igra.
Ništa, čekamo da prođe dva mjeseca pa da najave Director's Cut 🙂

Ja sam mislio da prodaju 60FPS patch za Zero Dawn i skroz mi je djelovalo kao nešto što bi Sony zapravo i napravio.

wooddiebone prodali bi da nisu morali odgoditi igru 😉 pa su kao u zamjenu skamuflirali 60fps patch free i odmah 🙂

Ne da Sony zaslužuje naš novac, već i naš njuf !

Prvo da napisem, ovo tko je pisao je stvarno debil.. Neznam odakle ffa samo dopusta ovakva sranja i sl. Ovaj Hrvoje treba pod hitno dobiti otkaz, ili ga maknuti s ovog portala, jer je katastrofa.. Zao mi je sto ovakvi ljudi uopce imaju dopustenja pisati gluposti, i prije svakog clanka, treba proci kakvu, takvu provjeru, i onda da se moze nesto slicno ovome i objaviti..

To što nema fizičke igre u CE jest glupost, i to velika.

A nije mi ni kip mamuta baš tolko primamljiv... Očekival sam nekaj bolje.

Bit će Special za mene, čini se.

Sony je teški odron ove godine!

Cekam free za plus, problem rijesen 😃

Icek oprosti ali nemam sto argumentirati, jer je jednostavno suvisno..

Postoji i Special Edition - fizičko izdanje sa steelbookom, artbookom i fizičkom verzijom igre.

Tzereen to ne mijenja cinjenicu da je ovo idiotarija i da je zony pohlepan.

samurai82

Siguran sam da će vodstvo portala ubuduće puno pažljivije proučit Hrvojeve postove.

Ipak je ovo Sony Defense Force forum i portal, a ne Hrvojev.

wooddiebone htio sam nap iceku da mu je plavi bedj dovoljan Argument, ali evo ti si isto objasnio.