• Gaming Vijesti
  • Sony želi da dodatno platite ako želite nadograditi Horizon Forbidden West s PS4 na PS5; Collectors stiže bez diska

Jednom kada Sony to porta na PC, vjerojatno će biti DLC koji otključa high postavke grafike i 1440p rezoluciju.

samurai82 pozdrav Samurai. Nakon pomnog razmatranja i žustre rasprave unutar naših zidova, odlučili smo smijeniti Hrvoja s mjesta urednika i vlasnika portala. Pozdrav od privremene, nove uprave.

P. S. Samo nam recite, što je sada već bivši urednik pogriješio u članku?

samurai82 Pozdrav Samurai. Kao glavni moderator ovoga foruma, nakon pomnog razmatranja i žustre rasprave unutar zidova vlastite FFA policije (nadalje u komunikaciji oslovljeni kao FFAP), odlučeno je da će Hrvoje dodatno biti kažnjen streljanjem kako bi se osigurao integritet i kvaliteta Sonyjevih proizvoda i marketinga. Srdačan pozdrav.

Tako je. Treba ga odmah izvesti pred prijeki sud jer je uvrijedio našeg oca, majku Sonyja.

samurai82 Taj Hrvoje je na otkaznom roku pa je popizdio i osvećuje se gazdi.

I onda imamo nintendo lagano plati 60 eura za upgrade

Ovaj sony fakat lupa u stranu, nek se napuse s tim cijenam, jebote, zacas budu naplacivali paljenje plejke, koji se kurac tam desava ne znam, ali ako se ne skuliraju obit ce im se u glavu jebacki

Deadwalker
Uvaljuje im box pišu ko što je njima sony na e3 uvalio

A neka neka

A vrati se Đače Trentone ove budale uništiše sve dobro što si gradija.

Ha čujte, kvalitetu treba platiti. Ima razlog zašto je na Xboxu besplatno.

Ubrzo kada budeš htio igrati igru na PSu, morati ćeš piknuti kreditnu sa strane da očita i tek onda se pali. Kao sa starim jukebox, ako ćeš da ti svira, 5 kn 3 pjesme 😃

buz Ha čujte, kvalitetu treba platiti. Ima razlog zašto je na Xboxu besplatno.

To se čekalo. Napokon da i ti potvrdiš da boljeg od Nintenda jednostavno nema.

S poštovanjem,

moderacija

Ja uzimam Special edittion..... for me best buy

😎
    1 / 3

Sve u svemu, Xbox je bolji ovu generaciju. Ljepša konzola, bolji pretplatnički servis, besplatno igranje na (gotovo) cijelom ekosustavu...
    Veliki minus je što neke njihove usluge nisu podržane u većini svijeta.

Da nisam glupi trophy hunter, ovu generaciju bi se prebacio na Xbox i od jebao Sony. A to govorim kao zadrti PlayStation fanboy 🤷🏿‍♂️