Tzereen Postoji i Special Edition - fizičko izdanje sa steelbookom, artbookom i fizičkom verzijom igre.
wooddiebone samurai82 Siguran sam da će vodstvo portala ubuduće puno pažljivije proučit Hrvojeve postove. Ipak je ovo Sony Defense Force forum i portal, a ne Hrvojev.
maverick wooddiebone htio sam nap iceku da mu je plavi bedj dovoljan Argument, ali evo ti si isto objasnio.
Deadwalker Jednom kada Sony to porta na PC, vjerojatno će biti DLC koji otključa high postavke grafike i 1440p rezoluciju.
Flipper samurai82 pozdrav Samurai. Nakon pomnog razmatranja i žustre rasprave unutar naših zidova, odlučili smo smijeniti Hrvoja s mjesta urednika i vlasnika portala. Pozdrav od privremene, nove uprave. P. S. Samo nam recite, što je sada već bivši urednik pogriješio u članku?
Fico samurai82 Pozdrav Samurai. Kao glavni moderator ovoga foruma, nakon pomnog razmatranja i žustre rasprave unutar zidova vlastite FFA policije (nadalje u komunikaciji oslovljeni kao FFAP), odlučeno je da će Hrvoje dodatno biti kažnjen streljanjem kako bi se osigurao integritet i kvaliteta Sonyjevih proizvoda i marketinga. Srdačan pozdrav.
Miro Deadwalker Uvaljuje im box pišu ko što je njima sony na e3 uvalio A neka neka A vrati se Đače Trentone ove budale uništiše sve dobro što si gradija.
renda Ovaj sony fakat lupa u stranu, nek se napuse s tim cijenam, jebote, zacas budu naplacivali paljenje plejke, koji se kurac tam desava ne znam, ali ako se ne skuliraju obit ce im se u glavu jebacki
Fico buz Ha čujte, kvalitetu treba platiti. Ima razlog zašto je na Xboxu besplatno. To se čekalo. Napokon da i ti potvrdiš da boljeg od Nintenda jednostavno nema. S poštovanjem, moderacija
Arcer Ubrzo kada budeš htio igrati igru na PSu, morati ćeš piknuti kreditnu sa strane da očita i tek onda se pali. Kao sa starim jukebox, ako ćeš da ti svira, 5 kn 3 pjesme 😃