Od Sancte očekujte dostavu tamo u prvom mjesecu 😂

Zelda u Osijeku bi trebala imat day one 😁

Miro će dobiti day one, vi nećete.

Upravo sam dobio mail od Sancte da je u pripremi, prvi put vidim ovaj novi prikaz statusa narudžbe preko big banga. Ugl kad dođe dođe, ja sam spreman 😁

to se zahvalite Tuhyju

Picek Aha, mislio sam da si vec platio itd. Sve okej onda, delaj kak mislis da je najbrze 🙂

Tuhy Slobodno ti mene tagiraj i obrati mi se kao musko koje nisi. Uvijek postas i kao zadnja picica samo brojis. Hoce li zapakirati i koji penis, zna li se sto?

Postovi su ti majko mila, daj jednom pokazi zube kad si "ljut".

Tuhy Ti si moj problem, jer upravo sam ja to i pisao što spominješ, i nije iz treće ruke i od ljudi je koji tamo rade, doduše ne gdje i ti radiš. Pričaš gluposti, a uostalom ako imaš jači info, onda pobiješ ovaj koji imaju drugi i ponašaj se kao muško, a ne sve u rukavicama. Ponašaš se kao da ti je Sancta dijete i kao da nisu zajebali gro ljudi s tim dostavama lately. Tak da, ukratko, bar piši postove s karakterom ak već prozivaš okolo. Susramlje me hvata kad ti pakiraš svoju ljutnju.

No, to nije ni poanta, uopće ne neupitno da je tvoj info točniji, poanta je da ti postovi zvuče ni piškio ni kakio, karakterno me nerviraš nekad i na to se referiram.

Brijac Od Sancte očekujte dostavu tamo u prvom mjesecu 😂

Da se razumijemo, ja se samo zajebavam.

foggy

Dobio mail da je u pripremi narudžba.

Dakle u petak je kod mene.

Brijac Da se razumijemo, ja se samo zajebavam

Ide prijava inspekciji.

Genesis pa mozda i ima jaci info al nije da javno smije o tome pisati…

U Sancti se svaki dan potpisuje novi NDA 😂

foggy

Sta ti je jadan Tuhy ukrao konzolu? 😃

Od kad sam na forumu svaki put kad je nekom nesto trebalo sa sanctom, covjek se javi i pomogne ako moze. Ne vidim razloga da ga ovako napadas.

Smijem ja poslat @foggy u kurac, kad @Tuhy nece? Jel se to racuna kao bodovi za Sanctu? 😀

Soul Možeš, ali ne broji se od tebe. Ali just for fun možeš.

sanzo Taj dio niti nije upitan Sanzaču.

Nema potrebe dalje za ovim.

Isporuke kreću od četvrtka kak je i navedeno na stranici.

Za sve drugo, upite slat na Foggy Productions and Distributions.