Brijac Ako imaš nekog frenda s PS5 logiraj se na svoj account, ubaci fileove (možda radi na OG PS5) i prebaci ih u cloud.

ja imam na usb sticku save fileove te sam napravio i backup na PCu…

Brijac Uvijek ali uvijek uzmes barem mjesec dana ps plusa i udaris sve na cloud kod prijenosa.

Vrlo često su problemi sa usb-ovima sa ps5.

StarFox_N

Ne možeš samo “prebacit” fajlove kao na PS4, možeš samo restore napraviti. Zašto? Pitaj idiote u PS-u.

Definitivno cloud je rjesenje. Dosta USB stickova nakon nekog vremena prestanu funkcionirati kako treba. Nepouzdani totalno. Probaj na externi drajv ako vec ne želiš na cloud

Edit: a moralo bi funkcionirati i preko LANa ako su ti konzole na istoj mreži

Ma nema druge konzole ljudi. Jedino gdje postoje save file-ovi su taj USB. Iz tog razloga ni cloud nije rješenje više.

Edit: Externi SSD ista stvar.

Ja ne prodajem staru konzolu dok sve ne proradi na novojj. Znam da to nekome nije opcija…

Korupcija datoteka je danas jednako učestala kao kod ovih naših careva na vlasti.: p Ako se mogu selektivno odabrati fileovi s backupa, možda bi to bilo rješenje ako je npr. samo jedan nečitljiv.

Meni bi vjerojatno isto tako bacalo errore da sad idem raditi backup onih backupa koji su rađeni na optičkim medijima (DVD). Pitanje što je od svega toga još ispravno.

To su nekakvi .dat file-ovi koji su vezani jedan za drugi kao i npr. zip datoteke kad se rastave na više njih, ako makneš jednu ove ostale ti ništa ne znače.

Istraživao sam malo mogu li se kako ti .dat file-ovi otvoriti pa ponovno pretvoriti u .dat, ali za takav tip file-a ima jako malo informacija na netu.

Brijac

Enkriptani su ti sejvovi za account pa ih samim time ne možeš ni editirati. Jebena sramota da s moraš oslanjati na cloud kojeg moraš platiti da ti se ovako što ne desi. Ali šteta, žao mi je 🙁

Sad čitam da su save fileovi i region i account locked.
        Moraš biti ulogiran u svoj account, isto tako svi saveovi moraju biti iz istog regiona kao konzola

Brijac i da ček, ne razumijem potpuno. Ti si prebacio save fileove na USB i prodao taj PS5? A pises da imas jos dva PS5. Malo zbunjujuće

somethingwrong

Ma to sam uzeo od nekoga drugi PS5 da isprobam da ne bi bilo da je u ovom mom problem. Po tome sam zaključio da nije do PS-a, nego do USB-a ili file-ova.

prayer Enkriptani su ti sejvovi za account pa ih samim time ne možeš ni editirati. Jebena sramota da s moraš oslanjati na cloud kojeg moraš platiti da ti se ovako što ne desi. Ali šteta, žao mi je 🙁

Nije tak strašno, žao mi je naravno, ali u pravilu osim Trackmanije Turbo i Overcoocked 2 nemam nedovršenih igara, jedino za ove dovršene žalim ako ću nekad u budućnosti htjeti neki NG+ odigrati. Naravno, slažem se da je sramota da to ne možeš normalno besplatno spremiti, baš cigani potez.

Brace yourselves, PSP ReVitalized is coming.

puni se njuskalo sa 30th edicijama 🤣

"lijepa" satnica zbog toga sto su kupili prije drugih 🤣🤣🤣

Ne kužim, jesu ljudi stvarno toliko smotani. Ovaj na redditu piše da mu se nova konzola, jučer kupljena, nakon par minuta pregrije i sama ugasi. Već je misli vratiti nazad. A lik naopako drži konzolu, i nema dovoljan dotok zraka. Pa jebote, nije ni čudo što mu se pregrijava i gasi. Da nije uslikao, nebi nitko ni znao da je blento krivo postavio.