somethingwrong odbijam vjerovatni u ovakvo dno ljudske inteligencije. Nego sta mislis smijem li ja ovako staviti?
PlayStation 5
Jebeno
- Uređivano
Izašao je i update koji će razveselit mnoge fanove i nostalgičare. Meni je taj intro uvijek zvučao i izgledao futuristički, šteta što ovo nije trajno.
Kad bi mi se dalo sutra bih uključio originalnog sivonju po prvi puta nakon pitaj boga koliko godina i slušao taj mili zvuk ali i zaigrao nakratko nešto.
Ne mogu igrat nit jednu igru za ozbiljno odnosno od početka pa do kraja jer su mi sve memorijske otprdele i svi preostali saveovi sa njima.
Kaj onda taj trial updejt je stiga i za PS4?
Ljudi imam jedan čudan problem. U postavkama PS5 je postavljen Dolby Atmos i 3d zvuk ali radi samo prednji zvučnik (soundbar) dok ovi iza nikako ne puštaju zvuk. Tj ne mogu dobiti surround.
- Uređivano
Nisam nešto previše istraživao, meni je output namješten na soundbar i u tom slučaju uopće ne mogu omogućiti 3D sound u postavkama jer je kao zamišljeno da radi samo s TV zvučnicima i slušalicama/headsetom. Valjda. Na headsetu je to puno bolje i ima smisla zbog boljeg osjećaja lokacije zvukova.
Moj soundbar ima mogućnost Sonyjevog S-Force Surrounda u Cinema modu i to funkcionira ok. Nije baš nešto s obzirom da nema dovoljno kanala, ali osjeti se…više u filmovima/serijama doduše.
Soundbar vam je spojen u TV ili u konzolu (ako se uopće može) ?
Evo baš pričam s kumom on ima Samsung QW990D i kaže da ni njemu ne rade stražnji zvučnici.
Samo kaj on nije skužio do sad dok ga ja nisam nazvao.
Evo ne znam šta bi rekao sve sam isprobao na PS5 av amplifer, soundbar, sa audio formatima sam se igrao i nikako natjerati da stražnji zvučnici profunkcionirati. Sad ću još probat kasnije resetirati kompletne postavke na Tv za zvuk i ispočetka sve instalirati da vidim šta će biti.
Iako mi ne igra preveliku ulogu taj zvuk za gaming ali mi nije baš jasno za sistem koji košta 700€ da ne funkcionira.
Jer u svemu drugom soundbar je top
A čuj kad kupimo nešto želimo da radi savršeno, bitni su sateliti za kompletnu imerziju zvuka, nadam se da ćeš uspjeti na kraju, javi jel kum riješio, uglavnom Standard mode mu gasi satelite a svi ostali rade, neka stavi Adaptive, ako ne rade ostali modovi onda neka proba onaj način s reddita!
- Uređivano
Znači ovim putem moram pohvaliti JoelDrake na velikoj pomoći oko spajanja PS5 sa soundbarom.
Da mi nije dao par savjeta nešto bi danas letjelo kroz prozor.
Svabski PS ima adventski kalendar, možete se prijavit za nagrade neke se dobivaju odmah kao npr. avatari. Pa ako tko zeli neka proba.
- Uređivano
Kako rijesit problem interneta?
Prije sam bio na adslu 30 mbit i nisam i ao ovakve probleme s PS5 kao sad na optici.
Znaci brzina skidanja je nikakva, uopce ne zeli skidat igre, iako kad mjerim brzinu izmjeri oko 80mbit na wifi i oko 70 mbit spojen na powerline. Cak sam ga probao spojit i direktno na ruter, izmjeri brzinu oko 300 mbit ali opet skida 800 mb 5 sati
Cim spojim na hotspot od mobitela sve normalno radi.
Vracao sam ruter na tvornicke postavle ali nista.
Takoder u igrama dok je spojen na optiku non stop skače ping, na hotspotu bez problema
Meni se ista stvar počela događati. Znači godinama sve dobro na PS5 i otkad je došao Pro, skidanje neće i neće. Onda moram stalno šaltati na wired /wireless, restartirati i onda krene. Statička IP adresa, sve kao ranije. Konzola stavljena u DMZ i zajebava skidanje. Ima tko ideju što da radim? Osim promjene konzole naravno. Isto optika, HT. @Fenix
Izgleda da nam je svima isto
Pokazuje brzinu 800 a skida 3 mb
Nekad radi nekad ne, eno sad san stavio nesto skidati i skida ko ludo a sutra ce opet kurcina biti
I ja ovaj problem imam ima 15 dana…update.softwera mi je radio 8h a bio je od 1,5 gb…
Doslovno morao preko noci ostaviti upaljen PS da se skine
Jeste svi na HT?
Probajte stavit Googleov DNS:
8.8.8.8
8.8.4.4
I meni od neki dan isti kurac, gigabitni net, a skida u jebenim kilobajtima, ne kuzim.
- Uređivano
Ma ista stvar, meni već duže. Imam problema s netom ponekad, ali rekao bih da je isti problem - nekad leti po 50MB na oko, nekad po 1MB lagano kapa… Katastrofa, sve mećem navečer na skidanje pa do ujutro bude done.
Ja bih rado nazvao podršku i riješio problem (od HT-a npr, pa da vide jel do njih ili nije)… Ali nazoveš, prvo ti 10 min restartaju sim karticu pa ne radi (imam pokucni Gigabox plus), pa onda gasimo još malo, pa onda ja poludim jer to svaki put radimo (a to probam i prije poziva), onda me preusmjere u dumaču da me se riješe. Ni čut da se javljam prek chata ili whatsupa, ono je… Ja nemam riječi koja nesposobnost vlada u podrškama. Svaki put kad sam mijenjao providera bilo je jer mi podrška jednsotavno ne pomaže, osjećam se potpuno bespomoćno i jedini način je nać drugog providera i tak u krug. Odurno.
- Uređivano
Probajte sa Cloudflare DNS
1.1.1.1
1.0.0.1
Ali zakaj bi sad mjenjal bilo kaj ako vec godinama imam iste postavke, ocito je kod njih neki problem.
Fenix i ja sam na HT- optici
Probleme nisam imao dok sam bio na iskon adslu
Evo jucer dosao update za POE2, 800 mb nema sanse da skine, resetiram konzolu, resetiram ruter, spajam wireless/wired nista ne pomaze. Spojim se na hotspot od mobitela skine za 2 minute.
Vratim se na žičnu optiku, pokrenem igru ping skace sa 20-2000ms igra ne igriva. Vratim se na hotspot sve normalno. Popizdio sam, mislim da nema druge nego ih zvati.
renda kako onda imam problema samo na optici, na hotspotu sve leti bez problema?
Cak i spojim zično, PS izmjeri u speedtestu oko 350 Mbit/s a opet nista ne radi? Znaci nije problem do brzine nego neceg drugog