PlayStation 5
- Uređivano
Zna li se kad stižu ovi Anniversary Slim edišni?
Napravio sam preorder s dostavom no ako bude kašnjenja idem u najbliži dućan gdje će biti, a dostavu ću otkazati, ionako je plaćanje pouzećem.
okuplja se lagano ekipica koja ce kupit pro
Genesis Ja budem pričekao da vidim u stvarnosti kakva bude razlika. Prema svemu viđenom do sada cijena mi nikako ne opravdava konzolu.
Sa ps4 pro smo barem dobili 4k rezu i stabilan fps u mnoštvo naslova a gdje je razlika u cijeni između njega i base modela bila neznatna.
Ako se uspostavi da PRO model ima smisla, uzet ću ga sigurno.
Neznam kako vi, ali kod dosadašnjih ps5 naslova koji su imali quality i performance mode mene nije baš očarala ta razlika u kvaliteti prikaza. Apsolutno ni jedan naslov nisam igrao u quality modu.
Jel uopće ima ikakve indikacije kad bi od Sancte preko dostave došlo? Već sam se nekak pomirio da neće doć day 1, al bi volio da makar u petak ili sljedeći pon dođe… Valjda im nije skladišni sustav u kurcu više da bi kasnilo baš masu
KruxZhlajfa pon ili utorak prema infu koji sam ja dobio, ali maravno ovisi kad gls preuzima i kad tebi to stize jer najvise ovisi o njima sada.
foggy ne kužim kaj želiš reći. Uzeo sam dostavu i plaćanje pouzećem, nisam ništa platio već plaćam po preuzimanju. Ukoliko dostava ne dođe u četvrtak jednostavno ću ih kontaktirati i reći da otkazujem, a uzet ću negdje u dućanu ako bude dostupno. Ako ne bude, jebiga, onda neću otkazivati dostavu pa kad dođe.
Od Sancte očekujte dostavu tamo u prvom mjesecu
Zelda u Osijeku bi trebala imat day one
Miro će dobiti day one, vi nećete.