4mal al nebi trebali dan prije slati? ako se nevaram release date je 7og

moschus GLS ide isti dan kod gabaritne robe zato nekoristim HP tak sam i PS5 napravio…

escoban Mogu oni njega zapakirat i danas (pripremit) ali sve ovisi kad ce ih oni preuzet…

4mal Ja sam stavio isporuku GLSom, ovi iz HP su najveci govnari cesto niti nedodu na adresu samo kazu da nije nikog bilo kod kuce. I prije bi se ubili nego nazvali da imaju isporuku…

escoban Pa no platis extra ali si barem miran oko toga…stalak mi je tak doso isti dan…

Zna li se kad stižu ovi Anniversary Slim edišni?

Brijac

Mislin da je to negdi oko dvadesetog

Napravio sam preorder s dostavom no ako bude kašnjenja idem u najbliži dućan gdje će biti, a dostavu ću otkazati, ionako je plaćanje pouzećem.

Genesis Ja budem pričekao da vidim u stvarnosti kakva bude razlika. Prema svemu viđenom do sada cijena mi nikako ne opravdava konzolu.

Sa ps4 pro smo barem dobili 4k rezu i stabilan fps u mnoštvo naslova a gdje je razlika u cijeni između njega i base modela bila neznatna.

Ako se uspostavi da PRO model ima smisla, uzet ću ga sigurno.

Neznam kako vi, ali kod dosadašnjih ps5 naslova koji su imali quality i performance mode mene nije baš očarala ta razlika u kvaliteti prikaza. Apsolutno ni jedan naslov nisam igrao u quality modu.

foggy vidjet ćemo u četvrtak, ako ih bude po dućanima, najmanji problem je sjest u auto i otići po nju, a dostavu otkazati.

Picek Naravno, ali bolje ti je onda odmah da ti stave preuzimanje za tvoj placeni primjerak pa samo uzmes to sto te vec i ceka, samo da ne ode na dostavu

Jel uopće ima ikakve indikacije kad bi od Sancte preko dostave došlo? Već sam se nekak pomirio da neće doć day 1, al bi volio da makar u petak ili sljedeći pon dođe… Valjda im nije skladišni sustav u kurcu više da bi kasnilo baš masu 😅

KruxZhlajfa pon ili utorak prema infu koji sam ja dobio, ali maravno ovisi kad gls preuzima i kad tebi to stize jer najvise ovisi o njima sada.

foggy ne kužim kaj želiš reći. Uzeo sam dostavu i plaćanje pouzećem, nisam ništa platio već plaćam po preuzimanju. Ukoliko dostava ne dođe u četvrtak jednostavno ću ih kontaktirati i reći da otkazujem, a uzet ću negdje u dućanu ako bude dostupno. Ako ne bude, jebiga, onda neću otkazivati dostavu pa kad dođe.

Od Sancte očekujte dostavu tamo u prvom mjesecu 😂

Zelda u Osijeku bi trebala imat day one 😁

Miro će dobiti day one, vi nećete.