DarkPunisher

Referirao sam se na manjak konkurencije, ne na što će itko trošiti svoje novce. To me uopće nema šta brinuti niti zanimati.

Deadwalker nemam ja ništa protiv brojki, no nakon "izvodit će i bolje za duplo manje novce", nekako mi se neda dalje. bez uvrede.

Ako je to citat od Prayera, nije tehnički ništa krivo rekao - manjak konkurencije je baš loša stvar za konzumente jer onda stvari imaju

Rekao je sve tehnički loše. Nema nikakve relacije između toga. MS je išao multiplatform, a nit su Sony slušalice poskupile na 200eura, nit su igre 80eura, nit su poskupile, niti to ima ikakve veze jedno s drugim.

"Bit će i bolje za duplo manje novce" To je samo kratki bombastični sažetak onoga šta mislim da će se dogoditi u određenim slučajevima, kod first party naslova u 100% slučajeva.
Treba još mslo pričekati da izađe Pro i prave analize, imamo dvije nepoznate stavke tu, novi AMD Advanced Ray Tracing i PSSR ML upscale. Još nisu izašle igre koje su rađene i za Pro.
Sve dosad viđeno je low-mid effort za enhance postojećih starijih igara.
I ako takvi simple portovi odmah idu sa 30 na 60fps sa boljim raytracingom u PS5 Quality postavci, to i bez brojki(koje su teoretski puno više od duplo jače od običnog PS5) očekujem još bolje rezultate kako vrijeme ide. Treba vidjeti, ali sama činjenica da F1 ide sa RTom koji je isti kao max na PC, bvh u AW2 govori da ćemo gledati RT dosad neviđen na konzolama, ono što je običnom PS5 dosta falilo(osim donekle u ekskluzivnim igrama)

somethingwrong Još nisu izašle igre koje su rađene i za Pro.

Nikad ni neće bit, kao što nisu ni za PS4 Pro. Treba se zadovoljit kojom nebitnom sitnicom i to je to.

Jao ljudi sljedeci tjedan ps5pro

I napokon san opet gamer

Gaymer

Ma bilo sto samo da igran

Miro a btj kao da stiže PS6. Čemu se veseliš? Čemu? 😃

Flipper

Neodigrani indijanci

Astro bot

Silent hill 2

Dragon quest 3

Diablo 4 dlc

Soul reaver

Miro ne znam jel' znaš, ali mislim da će te Redacted zanimati. Vidim da je na PS5

Flipper

Kopija Hadesa, pitanje je koliko dobra kopija

Sad sam tek skužio da mi nakon zadnjeg updatea više ne podržava HDR na 4K rezi, već samo na 1080p. Koji k…Sony? Inače TV ima podršku za HDR 10+ i Dolby Vision. Nisam ga pretjerano ni koristio zbog vršnog osvjetljenja od oko 700 nita, al opet…vratite mi mogućnost HDR-a na 4K!🤣

somethingwrong Na što misliš; HDMI na TV-u? Jer ono, nisam ništa preštekavao, osim ljetos kad se TV vraćao na zid poslije krečenja, pa je na stari kabel spojen soundbar, a na novi HDMI kabel od 3m PS5. Ono što sam primjetio ranije je da zna jako rijetko izgubiti intenzitet boje kad se PS5 upali, ali inače nije bio problem dosad. Probat ću na drugi kabel spojiti plejku pa da vidimo. Taj novi kabel je inače s Mall.hr naručen, neki Goobay ili tako nešto, 2.0b specifikacija (TV mi je inače HDMI 2.0).

Mislim da je najvjerojatnije kabel, zna se dogoditi, ja sam dva mijenjao. osim ako ti u plejci u izlaznim settinzima nije namješteno nešto drugo

Našao sam rješenje. Ja sam kriv, bio sam nedavno resetirao postavke slike i TV je za sve HDMI priključke stavio "standard" format umjesto "pojačani iliti enriched". Zbog toga nije funkcionirao HDR na 4K.

Isprike i Sonyju, nije ništa kriv u ovom slučaju.🫡

Zero Probaj to Nintendu napravit

Jedna za moga prijatelja @Miro da pusti koju kap iz piše.

@Flipper

Sljedeceg tjedna dobiti cu ps5 pro

A Flipperu je rekla žena it's a no go

Jadan plače i na forumu vrime krati

Ali usput voli i svima srati

A rekla mu žena da ps5 pro dobar nije

I sad se na naše kupnje glasno smije

Radi žene uštedio je masu para

I sad ne place nego Mira zajebava

Sluzbeno osiguran primjerak💪🏻💪🏻

jos samo tjedan danaaaa

Jel itko od vas imao situaciju da vam određen disk full glasno spinna u PS5 dok drugi i ne toliko.

Znam da PS5 disc drive inače je glasan af, al jučer dok sam igrao LiS Double Exposure mi je zvučao čudno jači. Pa sam potvrdio sumnju tako što sam stavljao random PS5 discove unutra i for some reason je disc drive bio glasniji dok je LiS bio unutra.

Jel itko čuo za sličnu situaciju?