Deadwalker daleko je to od path tracinga na PC-u.
Sad cete nas jebat sa jos jednom izmisljenom tehnologijom s PC-a
Deadwalker daleko je to od path tracinga na PC-u.
Sad cete nas jebat sa jos jednom izmisljenom tehnologijom s PC-a
foggy ma jok, malo se dosađujem
Uživajte svi u nadograđenoj plejci, nadam se da će foggy dostava biti brza i efikasna poput hrvatske poste.
Deadwalker Za sada smo puni (zajebancije) i sve cemo isporuciti (sprdati) na vrijeme. Takodjer koristimo path tracing da utaba put nase dostave
Skupit ćeš sigurno jako puno pregleda na video unboxinga u ponedjeljak.
Tuhy skupio bi ti više da napraviš video isprike u četvrtak
Game Boost na Ps5 Pro poboljšava čak i igre koje nemaju Pro patch, čak i daleko više nego Ps4 igre.
Edit: čak i unpatchani Elden Ring ide na 60 sad u quality(dosad je bio na oko 40 fps)
Unpatchani GT7 native 4K120, a za Horizon Forbidden West kažu da je vizualno najkvalitetnija igra ikad usporediva sa PC verzijom na apsolutno max settinzima
U slučaju ER nije to stabilno niti u jednom modu. Očito će trebati patchevi za igre da se to kudikamo bolje iskoristi. Tamo gdje ne bude išlo na quality u 60 za očekivati je da to bude slučaj na PS6. Baš kao što je PS5 donio fluidnost i "zacementiranih" 60 fpsa u PS4 igrama tamo gdje je bila ta mogućnost, ali čak ni PS4 Pro to nije postizao. Tipa Sekiro ili Dark Souls 3.
Đe disk drive je, stalak ništa? Na čemu će Sony zaraditi?
Ovo je za rubriku vjerovali ili ne
Ili me netko začarao
Ili ce te reci da lažem ali evo prica
Dakle kad san uzeo ps5pro jos je Sancta bila u banani sa dostavom pa san odabra da dode u ducan da buden siguran. Gls je odma do moje firme pa san recimo moga dobiti prvi a jos moje misto i dostavljaju najprije tako da je to uvik najbolje za odabrati ali jebiga Sancta imala sranja pa nisam.
I onda na poslu sitim se da nisan uzeo račun reko kad idem marendu stati cu u Sanctu pitati ocu moci preko osobne. Odma me pripoznali i kazu moze bez racuna ali konzole nema jer je kamionu pukla guma pa ce doci negdi kasno popodne…
Neke osobe sam obavijesto preko mobitela da im uljepašam dan i da se dobro nasmiju
Rekoh ti ja da ćeš unboxing snimat u ponedjeljak.
Baš si manijak
KruxZhlajfa žao mi ovih 5 lajkova što su ti ljudi dali. Lagao si ih.
Evo dokazao si da se možeš kandidirat za bilo koju političku poziciju.
Evo mu pa nek si misli…
Jel ko radio datatransfer? Sad sam napravio i nije mi pribacili igre, sad neznam jesam sta krivo stisa ili to pribaciva samo saveove?
escoban ja sam obrisao igre s interne memorije jer su na njoj bile igre s diska, na 1tb nvme u konzoli sam sve ostavio i samo prebacio stick te na vanjskom 2tb nvme gdje su ps4 igre sam samo ubo u ps5pro i sve igre su mi opet dostupne
odradjeno preko data transfera sto se tice accountova, save fileovi itd te je to sve imalo oko 20GB i trebalo mu dobrih 20tak min da prebaci….da sam igre prebacivao vjerujem da bih do sutra cekao da se osposobi konzola
Ide li itko prema Zadru da vidi di je taj kamion jeli je krenuo iz like?