Deadwalker daleko je to od path tracinga na PC-u.

Sad cete nas jebat sa jos jednom izmisljenom tehnologijom s PC-a 😃

foggy ma jok, malo se dosađujem 😃

Uživajte svi u nadograđenoj plejci, nadam se da će foggy dostava biti brza i efikasna poput hrvatske poste.

Deadwalker Za sada smo puni (zajebancije) i sve cemo isporuciti (sprdati) na vrijeme. Takodjer koristimo path tracing da utaba put nase dostave

Skupit ćeš sigurno jako puno pregleda na video unboxinga u ponedjeljak. 🤭

Miro Radim unboxing na youtubeu

Biti ce gost iznenađenja

Kasniš, Flipper je već odradio unboxing

Game Boost na Ps5 Pro poboljšava čak i igre koje nemaju Pro patch, čak i daleko više nego Ps4 igre.

Edit: čak i unpatchani Elden Ring ide na 60 sad u quality(dosad je bio na oko 40 fps)

Unpatchani GT7 native 4K120, a za Horizon Forbidden West kažu da je vizualno najkvalitetnija igra ikad usporediva sa PC verzijom na apsolutno max settinzima

U slučaju ER nije to stabilno niti u jednom modu. Očito će trebati patchevi za igre da se to kudikamo bolje iskoristi. Tamo gdje ne bude išlo na quality u 60 za očekivati je da to bude slučaj na PS6. Baš kao što je PS5 donio fluidnost i "zacementiranih" 60 fpsa u PS4 igrama tamo gdje je bila ta mogućnost, ali čak ni PS4 Pro to nije postizao. Tipa Sekiro ili Dark Souls 3.

A bog te zove me @Flipper u 00:01 da koji kurac da mu nije otkljucalo ps5 u ps5pro

Reka san mu da pogleda ujutro da ce mozda otkljucati po americkom vrimenu

foggy za par tjedana cu morat gletat novi stan🤣🤣

Genesis

Učinila mi se izudarana kutija Ha-Ha-Ha

Ja zaboravio otkazat preorder i javili mi da pokupim PS a ja zbog izvanrednih novčanih situacija nemogu do sljedećeg mjeseca ništa, (plaćanje pouzećem)

Tužan dan

Đe disk drive je, stalak ništa? Na čemu će Sony zaraditi?

Zero pa objavio sam prije 2mj da sam kupio disk drive 🤣🤣

Miro Reka san mu da pogleda ujutro da ce mozda otkljucati po americkom vrimenu

Nisu još. Šta da radim?

Isto mi je stigao, ali tek popodne stavim slike jer sam na poslu

Ovo je za rubriku vjerovali ili ne

Ili me netko začarao

Ili ce te reci da lažem ali evo prica

Dakle kad san uzeo ps5pro jos je Sancta bila u banani sa dostavom pa san odabra da dode u ducan da buden siguran. Gls je odma do moje firme pa san recimo moga dobiti prvi a jos moje misto i dostavljaju najprije tako da je to uvik najbolje za odabrati ali jebiga Sancta imala sranja pa nisam.

I onda na poslu sitim se da nisan uzeo račun reko kad idem marendu stati cu u Sanctu pitati ocu moci preko osobne. Odma me pripoznali i kazu moze bez racuna ali konzole nema jer je kamionu pukla guma pa ce doci negdi kasno popodne…

Giphy - Season 1 Episode 3 GIF by Freeform

Neke osobe sam obavijesto preko mobitela da im uljepašam dan i da se dobro nasmiju

Rekoh ti ja da ćeš unboxing snimat u ponedjeljak.

KruxZhlajfa

Evo dokazao si da se možeš kandidirat za bilo koju političku poziciju.

Flipper Neka nađu taj originalni post i udare downvote.

Evo mu 💩 pa nek si misli…

1 / 2

Jel ko radio datatransfer? Sad sam napravio i nije mi pribacili igre, sad neznam jesam sta krivo stisa ili to pribaciva samo saveove?

escoban ja sam obrisao igre s interne memorije jer su na njoj bile igre s diska, na 1tb nvme u konzoli sam sve ostavio i samo prebacio stick te na vanjskom 2tb nvme gdje su ps4 igre sam samo ubo u ps5pro i sve igre su mi opet dostupne 🙂

odradjeno preko data transfera sto se tice accountova, save fileovi itd te je to sve imalo oko 20GB i trebalo mu dobrih 20tak min da prebaci….da sam igre prebacivao vjerujem da bih do sutra cekao da se osposobi konzola 🤣

Genesis Sad sam skuzio, on u pozadini prebaciva igre i dopusti ti prckat po meniju.Ali opet upravu si ko ima dobar internet neka napravi transfer saveova a igre jednostavno neka skine sa storea mislim da je to puno brza opcija. Nista ja sam sad stuckan i cekam dase pribace igre…

Ide li itko prema Zadru da vidi di je taj kamion jeli je krenuo iz like?

Genesis Jel ima opcija da prebacim sve OSIM igara? Ili je 1 klik pa prebacuje sve što imaš?

Flipper

A vec gledan vesselfinder za posao sto mi je jos dodati i kamione u cirkulaciju.

Idemoooo

Dobio jos jednog za ispriku

Hvala Sancta

Miro

Ne javljaš ništa 2h, da ti se nije guma probušila putem kući hehe