Brijac Da se razumijemo, ja se samo zajebavam

Ide prijava inspekciji.

Genesis pa mozda i ima jaci info al nije da javno smije o tome pisati…

U Sancti se svaki dan potpisuje novi NDA 😂

foggy

Sta ti je jadan Tuhy ukrao konzolu? 😃

Od kad sam na forumu svaki put kad je nekom nesto trebalo sa sanctom, covjek se javi i pomogne ako moze. Ne vidim razloga da ga ovako napadas.

Smijem ja poslat @foggy u kurac, kad @Tuhy nece? Jel se to racuna kao bodovi za Sanctu? 😀

Soul Možeš, ali ne broji se od tebe. Ali just for fun možeš.

sanzo Taj dio niti nije upitan Sanzaču.

Nema potrebe dalje za ovim.

Isporuke kreću od četvrtka kak je i navedeno na stranici.

Za sve drugo, upite slat na Foggy Productions and Distributions.

I zapakirane penise. Zapakirane vulve si vec sve ti preuzeo.

Flipper

Evo ljudi i Flipper ce imati ps5pro

Žena mu je kupila dodatak da sam nadogradi ps5 u ps5pro

Flipper Miro lako se rugati nama siromašnima i jadnima

Po stoti put

Samo su ti 3 slova bitna

HDZ

Miro sto je najgore danss sam išao bas tu traku za firmu kupiti. 🤣🤣🤣 Trul kombi sto voze radnici pa su lakirali i bojali karoseriju da prođe tehnički

Flipper kombi sto voze radnici pa su lakirali i bojali karoseriju da prođe t

Sad je Trul Kombi Pro

Tuhy Za sve drugo, upite slat na Foggy Productions and Distributions.

Smijem se ovom cijeli dan, svaka cas. I dalje si pica al ova ti je dobra

Flipper Ne. Od SD stiže u ponedjeljak ili utorak kako je Foggy napisao.

4mal Također stigao od Sancte. Ne bi me iznenadilo da bude dostava u petak, al možda uspije i sutra bome.

Giphy - Im Ready Lets Go GIF by Leroy Patterson

Zero Foggy Distributions to javlja, ja nemam ništa s tim 😃

prayer Jel moguće da je IGN dao 7/10

Boje se radi Sony fanboya dati manje 7/10, a posto je PS5PRO na nekom piku nesmu dati priko 7 😆

Imam filing da po novome im je svako drugi review 7/10

Navučenih 7. Sony očito nije dovoljno platio ovim plaćenicima.

4mal Takoder samo me sutra nema do 12h, nadam se da neisporucuju prerano 😅

escoban Pa uvijek ti neko od ukućana moze preuzet ili susjed 😃

prayer znaci napravit cemo downgrade s PRO. Dali obicnom PS5 8icu. Ha-Ha-Ha

Ja iskreno neznam jel itko normalan vise te klaunove shvaca ozbiljno. Zadnje sta sam vidio da su popljuvali Penguina i dali Mario Brohershipu jebenu 5icu.

DarkPunisher Smeta im što PS5 Pro nije dovoljno diversitivan i nema trans black plate gore. Odma 3 ocjene manje.

prayer 7/10 ako se nekome neda gledat

Nije dovoljno woke za IGN.

Da bi se upgreadali sa običnog PS5 na Pro treba izdvojiti 500dolara za PS5, 700 za Pro, 120 za disk i postolje, 600 dolara za 5 godina PS Extra, to je sve skupa 2000dolara.
                    (*Dostava nije uključena)
                    7/10

Kako se usuđuješ derailat ovaj hype train?

Spiderman 2 je fluidan i izgleda top u RT modu, a vidim da i ostale AAA igre rade odlicno bez Pro patcha

Također i Silent Hill 2 dobio patch za Pro. 97 poboljšanih igara na launchu nije loše

stigla potvrda da sutra ujutro mogu u Zeldi preuzeti konzolu😁

somethingwrong moram malo 🙃

GG je to za 800€ konzolu, doduše, to su samo refleksije na 30 fps-a, daleko je to od path tracinga na PC-u.