TITANXIS doktor1 Da, vidi se razlika. PSSR stvara umjetne piksele i dodaje ih oko postojećih da se dobi što čistija slika. To mu je i cilj stoga će svi remasteri a i obične igre na PS5pro izgledat bolje nego što su to izgledali npr. remasteri PS3 na PS4 platformi.
pravednik Genesis Sam rekao da bu išlo ko friško pecivo. U nekim državama već rasprodane količine pre-ordera.
KruxZhlajfa Genesis Deefinitivno košta živaca 😂 još uvijek hurts. Doslovce sam imao tipku "Sign in to buy" i dok se ulogirao je nestao 🥲 I worst of all prije nego je cijeli ovaj queue debakl krenuo sam se ulogirao i opet me Sony sjebao i nisam bio ulogiran 🥲
escoban Brijac treba bi Edit: Sadržaj kutije * Ograničeno izdanje digitalnog izdanja konzole PS5® * Ograničeno izdanje bežičnog upravljača DualSense * Ograničeno izdanje poklopca konzole za diskovni pogon5 * Ograničeno izdanje stalka za okomito postavljanje6 * SSD od 1 TB * 2 noge za vodoravni stalak * kabel HDMI® * kabel za napajanje izmjeničnom strujom * Kućište priključka za kabel u stilu originalnog upravljača PlayStation™ * 4 vezice za kabel PlayStation™ Shapes * PlayStation™ naljepnica * Ograničeno izdanje PlayStation™ plakata * PlayStation™ spajalica * tiskani materijali * ASTRO’s PLAYROOM (prethodno instalirana igra