PlayStation 5
Ni ja neću letit s Pro modelom, iako već imam kupca za obični, zanimaju me nove igre a ne Remaster Remastera i patchevi starih igara, 2025. Ghost of Yotei i GTA VI i na kojem je upitan 60FPS , hajde da najave još par kvalitetnih naslova a ovako…, imamo novu konzolu koja bolje vrti stare igre, komedija!
- Uređivano
SM je jučer maknuo mogućnost uzimanja na rate …
Every PS5 Pro Enhanced Game Confirmed
Alan Wake 2
Assassin’s Creed Shadows
The Callisto Protocol
The Crew Motorfest
Demon’s Souls
Dragon Age: The Veilguard
Dragon’s Dogma 2
Dynasty Warriors: Origins
EA Sports College Football 25
EA Sports FC 25
Empire of the Ants
Enlisted
F1 24
Final Fantasy VII Rebirth
The First Descendant
Fortnite
Gran Turismo 7
Hogwarts Legacy
Horizon Zero Dawn Remastered
Horizon Forbidden West
The Last of Us Part I
The Last of Us Part II Remastered
Lies of P
Madden NFL 25
Marvel Rivals
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Mortal Kombat 1
My Little Universe
Naraka: Bladepoint
No Man’s Sky
Pro Baseball Spirits 2024-2025
Ratchet & Clank: Rift Apart
Redacted
Resident Evil 4
Resident Evil Village
Rise of the Ronin
Rogue Flight
Spider-Man Remastered
Spider-Man Miles Morales
Spider-Man 2
Spine: This is Gun Fu
Star Wars Jedi Survivor
Star Wars Outlaws
Stellar Blade
Test Drive Unlimited: Solar Crown
Towers of Aghasba
Until Dawn
Warframe
War Thunder
Wolverine
World of Warships: Legends
- Uređivano
Također je dostupan PS5 Pro Boost koji automatski poboljšava performanse svake igre koja koristi dinamičku rezoluciju i ima otključan framerate.
Znači tamo gdje je naskuplje i gdje je najgori standard se rasprodala
Eto, sad nastavite sebe uvjeravati da će svi kupiti Pro. Na forumu je dosta "core" ekipe, ali daleko je to od prave reprezentativnosti.
- Uređivano
doktor1 Pa da, posijedio od brige. Ne bi bilo loše da čitav taj mid gen refresh s ovom konzolom završi i da se vratimo na generacijski ciklus od nekih 5 max 6-7 godina. Vjerojatno neće, ali čovjek se može nadati.
Govorim to jer se sve više gubi na nekom generacijskom skoku, a razlike će u budućnosti biti još i manje izražene.
Uostalom, i po Series X i Series S prodaji vidljivo je koliko konzolasi naginju jačem modelu. Konzola bi morala biti pristupačna i uključivati sve potrebno u paketu. Valjda takav bude budući PS6.
- Uređivano
Zero Konzola bi morala biti pristupačna i uključivati sve potrebno u paketu. Valjda takav bude budući PS6.
PS5 je odlicna platforma, PS6 mora na kutiji imati postulat -all games 60+ fps™- to ce privuci još više igraca, do tada ce Naughty Dog i drugi Sony studiji izaci sa svojim projektima
Bio sam kupio Ps4 Pro za neku minimalnu razliku, dodao 500 kn mislim. To je ok, pogotovo jer sam kasnije dobio novog na nagradnoj igri, pa sam ovog prodao. PS6, ako ga bude pod tim nazivom, vidjet ćemo. PS5 Pro, čekam opet na poklon
Lol još i ovo sad XD
@prayer tvoj još stoji?
Malo me stislo iskreno, meni je još OK. Ali po komentarima vidim da ljudi divljaju.
Neki povukli štelu kod Sonyja pa su random kmetovi izvisili.
https://x.com/IGN/status/1840739898321412208
stizu reklame na ps?
Genesis ne stizu, stigle su
Ima tko Elden Ring instalan? Navodno prikazuje reklamu za mouse pad
Još jedan Concord tax
- Uređivano
Genesis Znači ima da se reklame maknu ako imaš PS Plus
Sony fakat promašuje na sve strane u zadnje vrijeme
Zatvoreni sustav, profit…smjer ala iPhone, uvijek možeš iskljucit internet na PS5 ako igra nije only-online.
Čini mi se da je Sony serverski revertao tu ad odluku, doslovce sam večeras upalio da igram Astro Bot-a i vidi te ad-ove. I završim Astro Bot da bi vidio da više mi to ne prikazuje (i ofc online sam bio). Uploadam fotke, pogledajte vrijeme. Ja dođem na plejku i u roku sat vremena se Sony skocka
Prije:
Poslije:
Nadam se da se samo UI nije zbugirao kod mene već da stvarno jesu revertali tu odluku :/
Sancta nema na stranici ali pitajte u ducanu produzenu garanciju za PS5pro
Oko 65e za jos dodatne 3 godine
Ja san uzeo
OverHypedG to je kao bug al je zapravo dokaz da je sve spremno za buducnost…