stitrek Brijac S obzirom da PS5 na kutiji ima 8K ili je imao, PS6 mora imati najmanje 16K 😆 Ako bude pisalo 16K onda mora pisati i 60, prije ce pisati 60fps ultra flow™ nego 16K fidelity…necu stavit smiley jer ce me fanboyevi razapet☮️
ikral Bio sam kupio Ps4 Pro za neku minimalnu razliku, dodao 500 kn mislim. To je ok, pogotovo jer sam kasnije dobio novog na nagradnoj igri, pa sam ovog prodao. PS6, ako ga bude pod tim nazivom, vidjet ćemo. PS5 Pro, čekam opet na poklon 😁
prayer KruxZhlajfa Malo me stislo iskreno, meni je još OK. Ali po komentarima vidim da ljudi divljaju.
DarkPunisher Genesis ne stizu, stigle su Ima tko Elden Ring instalan? Navodno prikazuje reklamu za mouse pad
KruxZhlajfa Genesis Znači ima da se reklame maknu ako imaš PS Plus 😡 Sony fakat promašuje na sve strane u zadnje vrijeme 😠
stitrek KruxZhlajfa Zatvoreni sustav, profit…smjer ala iPhone, uvijek možeš iskljucit internet na PS5 ako igra nije only-online.
KruxZhlajfa Čini mi se da je Sony serverski revertao tu ad odluku, doslovce sam večeras upalio da igram Astro Bot-a i vidi te ad-ove. I završim Astro Bot da bi vidio da više mi to ne prikazuje (i ofc online sam bio). Uploadam fotke, pogledajte vrijeme. Ja dođem na plejku i u roku sat vremena se Sony skocka 😂 Prije: Poslije: Nadam se da se samo UI nije zbugirao kod mene već da stvarno jesu revertali tu odluku :/
Miro Sancta nema na stranici ali pitajte u ducanu produzenu garanciju za PS5pro Oko 65e za jos dodatne 3 godine Ja san uzeo
stitrek Genesis Netko je "slucajno" kliknuo [ON] ili trenutno testiraju reakcije korisnika pa da vide hoce li implementirati…e Sony Sony😁