@Flipper - ovo je kao stvoreno za tebe. Najbolja ponuda a da nije iz raketiranog Libanona.

Raziel

Ni ja neću letit s Pro modelom, iako već imam kupca za obični, zanimaju me nove igre a ne Remaster Remastera i patchevi starih igara, 2025. Ghost of Yotei i GTA VI i na kojem je upitan 60FPS 🤣🤣, hajde da najave još par kvalitetnih naslova a ovako…, imamo novu konzolu koja bolje vrti stare igre, komedija!

pravednik Mislim da na preordere nikad nedaju te popuste preko kartica

Zero ma Sube, ima Svijet Medija i na 36, ali čekam prvo najavu GTA V Pro remastera, pa ću onda eventualno razmisliti o kupnji.

4mal Mislim da uopće nije bilo moguće. Čim sam pročitao tvoj prvi post za SM odmah sam išao kupiti ali nije prošlo.

Nema veze. Kada izađe kupiti ću ako bude dostupno.

Hvala

StarFox_N To mi je info sa Bug-a, neki su uspjeli uzet prvi dan…

Every PS5 Pro Enhanced Game Confirmed

• Alan Wake 2

• Assassin’s Creed Shadows

• The Callisto Protocol

• The Crew Motorfest

• Demon’s Souls

• Dragon Age: The Veilguard

• Dragon’s Dogma 2

• Dynasty Warriors: Origins

• EA Sports College Football 25

• EA Sports FC 25

• Empire of the Ants

• Enlisted

• F1 24

• Final Fantasy VII Rebirth

• The First Descendant

• Fortnite

• Gran Turismo 7

• Hogwarts Legacy

• Horizon Zero Dawn Remastered

• Horizon Forbidden West

• The Last of Us Part I

• The Last of Us Part II Remastered

• Lies of P

• Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

• Madden NFL 25

• Marvel Rivals

• Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

• Mortal Kombat 1

• My Little Universe

• Naraka: Bladepoint

• No Man’s Sky

• Pro Baseball Spirits 2024-2025

• Ratchet & Clank: Rift Apart

• Redacted

• Resident Evil 4

• Resident Evil Village

• Retrieval

• Rise of the Ronin

• Rogue Flight

• Spider-Man Remastered

• Spider-Man Miles Morales

• Spider-Man 2

• Spine: This is Gun Fu

• Star Wars Jedi Survivor

• Star Wars Outlaws

• Stellar Blade

• Test Drive Unlimited: Solar Crown

• Towers of Aghasba

• Until Dawn

• Warframe

• War Thunder

• Wolverine

• World of Warships: Legends

Također je dostupan PS5 Pro Boost koji automatski poboljšava performanse svake igre koja koristi dinamičku rezoluciju i ima otključan framerate.

Znači tamo gdje je naskuplje i gdje je najgori standard se rasprodala Ha-Ha-Ha

Eto, sad nastavite sebe uvjeravati da će svi kupiti Pro. Na forumu je dosta "core" ekipe, ali daleko je to od prave reprezentativnosti.

doktor1 Pa da, posijedio od brige.🙃 Ne bi bilo loše da čitav taj mid gen refresh s ovom konzolom završi i da se vratimo na generacijski ciklus od nekih 5 max 6-7 godina. Vjerojatno neće, ali čovjek se može nadati.😄 Govorim to jer se sve više gubi na nekom generacijskom skoku, a razlike će u budućnosti biti još i manje izražene.

Uostalom, i po Series X i Series S prodaji vidljivo je koliko konzolasi naginju jačem modelu. Konzola bi morala biti pristupačna i uključivati sve potrebno u paketu. Valjda takav bude budući PS6.

Zero Konzola bi morala biti pristupačna i uključivati sve potrebno u paketu. Valjda takav bude budući PS6.

PS5 je odlicna platforma, PS6 mora na kutiji imati postulat -all games 60+ fps™- to ce privuci još više igraca, do tada ce Naughty Dog i drugi Sony studiji izaci sa svojim projektima👍

stitrek PS6 mora na kutiji imati postulat -all games 60+ fps™

S obzirom da PS5 na kutiji ima 8K ili je imao, PS6 mora imati najmanje 16K 😆

Brijac S obzirom da PS5 na kutiji ima 8K ili je imao, PS6 mora imati najmanje 16K 😆

Ako bude pisalo 16K onda mora pisati i 60, prije ce pisati 60fps ultra flow™ nego 16K fidelity…necu stavit smiley jer ce me fanboyevi razapet☮️

Bio sam kupio Ps4 Pro za neku minimalnu razliku, dodao 500 kn mislim. To je ok, pogotovo jer sam kasnije dobio novog na nagradnoj igri, pa sam ovog prodao. PS6, ako ga bude pod tim nazivom, vidjet ćemo. PS5 Pro, čekam opet na poklon 😁

KruxZhlajfa

Malo me stislo iskreno, meni je još OK. Ali po komentarima vidim da ljudi divljaju.

Neki povukli štelu kod Sonyja pa su random kmetovi izvisili.

Genesis ne stizu, stigle su Ha-Ha-Ha

Ima tko Elden Ring instalan? Navodno prikazuje reklamu za mouse pad Ha-Ha-Ha

Još jedan Concord tax 😆

Ovo je izgleda bio dokumentarac a ne film-komedija😁

Genesis Znači ima da se reklame maknu ako imaš PS Plus 😡

Sony fakat promašuje na sve strane u zadnje vrijeme 😠

KruxZhlajfa

Zatvoreni sustav, profit…smjer ala iPhone, uvijek možeš iskljucit internet na PS5 ako igra nije only-online.

Čini mi se da je Sony serverski revertao tu ad odluku, doslovce sam večeras upalio da igram Astro Bot-a i vidi te ad-ove. I završim Astro Bot da bi vidio da više mi to ne prikazuje (i ofc online sam bio). Uploadam fotke, pogledajte vrijeme. Ja dođem na plejku i u roku sat vremena se Sony skocka 😂

Prije:

1 / 2

Poslije:

1 / 2

Nadam se da se samo UI nije zbugirao kod mene već da stvarno jesu revertali tu odluku :/

Sancta nema na stranici ali pitajte u ducanu produzenu garanciju za PS5pro

Oko 65e za jos dodatne 3 godine

Ja san uzeo

Genesis

Netko je "slucajno" kliknuo [ON] ili trenutno testiraju reakcije korisnika pa da vide hoce li implementirati…e Sony Sony😁

stitrek ma odlican bug….to se u pozadini samo iskodiralo 🤣