PlayStation 5
pravednik Isplativije od PC do dolaska PS6. Konkurencija ovog momenta može samo rageati i zatvarat studie.
Hmmm rijec isplatljivije ne stoji baš, PC od 900€ ima bolje performanse (Ryzen 7600 + RX 7800XT) naspram PS5 Pro i dosta niže cijene igara na tržištu. Oni koji vec imaju PS5 i viška novaca, bolje je uz PS5 kupiti i PC jer obje platforme su odlicne.
- Uređivano
stitrek Ajde mi slozi konfu s tim za 900 eura, sama grafa + proca je preko 700 eura.
Ne pricaj nebuloze.
DarkPunisher sad ces dobit odgovor..ali moras kupit disc drive za 150 eura, moras kupit pretplatu itd itd…pa ispadne skupo pa ce ti sastavit PC za 1200-1500 eura itd…
- Uređivano
DarkPunisher Ajde mi slozi konfu s tim za 900 eura, sama grafa + proca je preko 700 eura.
Ne pricaj nebuloze.
Haha, ovisi gdje kupuješ, mali hint…u EU smo
Da, stolica mi je uredna svaki dan, procitaj svoj prethodni post i procitaj moj te usporedi performanse i shvatit ces zasto rijeci "isplatljivije od PC-a" ne stoji
stitrek Pa prosvjetli me, daj neki dokaz
- Uređivano
DarkPunisher Pa prosvjetli me, daj neki dokaz
Širok ti je internet, kreni prvo od cijena na Mindfactory.de a onda kreni sa usporedbama, Ryzen 7600 i 7800 XT = 660€…ovo nije flex vec samo ispravak netocnog navoda kolege @pravednik…uglavnom da ne idemo dalje u offtopic…
*Edit dobijem barba-smješka na post od tebe a nemaš argument…
Dugo sam u PC gamingu da bi podizao cijenu Pro platforme za usporedbu, u mom postu ti uredno piše iznos te Cpu i Gpu…
doktor1 S ponosom ću poslat svoj screenshot remastera sa Pro-a
Hvale PSSR; izgleda bolje nego nativnih 4k i nema artefakata
Guerrilla Games' Horizon Forbidden West was included in the Pro reveal, but we found it hard to describe exactly what they'd changed in the new version of the game.
The answer is pretty fascinating - rather than traditional checkerboarding or PSSR, Guerilla is using a new anti-aliasing reconstruction method that looks incredibly impressive when it comes to stability and resolving fine detail, like in foliage or character weapons. The image does look a little soft in comparison to the pin-sharp TAA in the original, but for our money the new game had the best image quality in the whole preview event.
The upshot of this is that this new 60fps performance mode on PS5 Pro actually looks better than the old quality mode on the base PS5. There's also a quality mode that renders the game out at a full native 4K much of the time. Both modes also benefit from improved lighting, better visual effects and changes to hair and skin rendering.
- Uređivano
doktor1 Hvale PSSR; izgleda bolje nego nativnih 4k i nema artefakata
4k nativni na Pro bi trebao bolje izgledati nego PSSR upscale na 4k, PSSR Pro po njima izgleda bolje od 4k nativno na osnovnom PS5, malo cudno ako su obje verzije Remaster (možda Pro ima dosta više detalja), za fps se podrazumjeva da je veci i stabilniji.
- Uređivano
Kaj se cijene pro modela tiče brijem da tu nije Sony niš kriv, AMD više nije kompanija pred bankrotom kao u vrijeme kad se dogovarala prodaja PS4 chipova…tak da sigurno nisu više išli sa diskontnim cijenama prema Sonyu.
- Uređivano
Da ali sa prodajnom cijenom u ducanu od oko 850-900€ su prekrdašili, bez obzira da li Sony, Amd ili oboje podižu zaradu (Sony ce ionako prodati sve Pro konzole do izlaza PS6, veca marža na malobrojni premium model, mobiteli to rade godinama). Ocekivano je da ce chip za Pro biti skuplji jer ide i u manjoj nakladi, kolicine spuštaju cijene.
- Uređivano
Dobro, tko je pokupovao sve stalke za PS5 Slim / Pro na Sancti? Trebam kupiti jedan prijatelju, nema niti jedan. Jebao Vas Pro.
Ako bude ovaj PS5 Pro Bundle na prodaji, on ima stalka, kupim pa ti prodam svoga novog zapakiranog.
Ne kužim, zar konzola ne može stajati sama uspravno bez stalka?
nisam siguran, mislim da može, ali opet mislim da neki tvrde da nije dobro za konzolu, da ju se onda treba polegnuti
Znači neki kažu da se ne može, a ti tvrdiš da se može? BTW; od ranog jutra ste na forumu, čekate PS5 Pro pre-order?