Zero Tko je lik na desnom padu…Danko Bananko ili Banane u pidžami lajtmotiv? @weky - jel to trendira i dalje?

Fishstick i Peely.

Pa sad je Marvel sezona opet, normalno da gori. Ne ulaže Disney milijarde za džabe.

Ipak sam bebicu odvukao na čiščenje. Nemam duše riješiti je se, niti mijenjati zasad. <333

Hardver ekipa, kad sam dao konzolu na čišćenje i donio kući, pronašao sam zalijepljen komadić nepoznate plastike odozdo na postolju.

Jedna strana je ljepljiva, druga nije.

Kolika je šansa da je taj komad plastike iz moje konzole?

Slike u Spoileru

Raziel

To ti je naljepnica-plastika ispod koje je jedan šaraf. Mislim da je od SSD-a ako se ne varam ili nečeg drugog. Uglavnom ništa za brinuti se.

Miro

Nego, jel znaš da u njemačkoj možeš složit bolji pc nego pro?

Mislim stvarno Ha-Ha-Ha

Raziel to ti je naljepnica/plastika tamo gdje se spaja fan…mozes skinuti cover i sam ju zalijepit nazad

Koji pacijenti to zaborave vratit gdje je bilo..

@KruxZhlajfa evo gledam profil sada i i meni su otkazali, mail uopće nisam skužio 😢 Ista fora kao svima, kao da ne mogu potvrditi način plaćanja.

prayer wtf? Šališ se? Dobro kaj se događa sa Sonyjem. Jel relociraju stock koji su prodali negdje drugdje ne razumijem. Nemreju svi imat problema sa načinom plaćanja…

Žao mi je man 😢

EDIT: a čekaj jesu ti pare odmah po narudžbi uzeli ili je to čekalo potvrdu?

KruxZhlajfa

A ne znam sta da ti kažem, pare uopće nisu uzeli niti rezervirali to kao bude kada bude isporuka pa ne kužim zašto su mi odmah odjebali način plaćanja, pogotovo jer sam plaćao lokalnom karticom i imao i više nego dovoljno novaca na njoj.

Kao sad je odjednom svima žao što prayer na kraju nije uspio jedini kupiti taj bundle.

Baš je svima žao.

Giphy - Face Smile GIF

prayer A fakat mi je žao. Znam da bi ja bio ljut ko ris da se meni desilo. Bilo bi stvarno odlično da je netko od nas ugrabio taj bundle, žao mi je 😢

KruxZhlajfa

Jbg šta je tu je 🤷‍♂️ Više mi je žao što nemam ni običnih više za kupiti pa sam i to propustio. Bude neka druga prilika jednom.

Imali koji info sta se desilo u vezi odkazivanja 30ani. Pro konzola? Ja mislim da bi ja poludio da su mi to napravili…Cisti debilizam

Najvjerojanije su bili na forumu i culi da je pravednik sve pokupovao

Prodali više nego što su trebali + poništavaju narudžbe onima koji nemaju aktivan PSN acount tj. napravili su ga samo da naprave narudžbu bez ikakve povijesti igranja.

Ne drži vodu jer Prayer ima godinama aktivan račun.