U dućanima ne testiramo. Nit vremena nit mogućnosti.

Mislil sam dal moji dolje na servisu provjeravaju.

Sad kad već imam PS5 15-ak mjeseci i podosta pređenih igara. Moram priznati da sam razočaran jer skoro nitko ne koristi puni potencijal đojstika, a dobro se sjećam prvih recenzija di su svi govorili kako je game changer. Je klinac moj. Opet gimmick kao više manje sve do sad šta su pokušali.
Stvarno šteta jer je moglo ispasti vrhunski.

Mislim da treba cekat PS5 ekskluzive za to. Astro nazalost i dalje top dualsense igra. Ratchet je recimo imao dobro odradeno, ali ne na toj razini.

DarkPunisher

Tako je, Astro najbolji za sad. Iskreno muka mi je više od tog cross gena. Nadam se da će ova generacija trajati barem do kraja 2027/2028 (naravno očekujem PS5 pro) jer i sljedeće godine dobiti ćemo masu cross gen igara..Strah me da će na kraju i Spiderman 2 doživiti istu sudbinu kao Horizon 2 i Ragnarok.

Meni su ti adaptivni trigeri i vibracija na kontroleru općenito bezveze tako da sam sve to isključio jer mi više smeta nego šta mi upotpunjava iskustvo igranja.

A ja sam mislio da sam jedini kojem se čini ili da to igre jako loše/slabo implementiraju ili sam se toliko naviknuo da to više ni ne osjetim.

Slažem se dosta slabo je to sve skupa…

Ajd molim vas. Najdraže vam je kad vam vibrira. Tako i cure vabite na plejku.

Giphy - Excited Season 4 GIF by The Office

Tzereen Je ja obožavam kad su cutscene, pa ga stavim na međunožje,da odmorim ruke ❤️

Znate da ne bih reklamirao svoju uskoro bivšu firmu, ali ako imate u A1 internet pa možete produžiti ugovor ili ćete ga tek uzeti, cijena za PS5 bundle je sasvim OK. 150kn mjesečno i odmah 1599kn (dakem, izađe 5199kn). A dobije se ovo:

PS5 konzola

• dodatni Dualsense kontroler

• Igra God of War Ragnarök PS5

• Igra FIFA 23 PS5

• Igra Gran Turismo 7 PS5

• Igra Horizon Foribdden West PS5

• Igra Marvel’s Miles Morales PS5

• PlayStation Plus 90 Days free.

Nije ni 5200kn malo, ali s obzirom koliko ljudi traže za ništa, ovo je i više nego dobro.

Zbilja dobra ponuda. Fala Flipp!!

Flipper

Do kad traje akcija za mjesec dana mi istice ugovor sa trenutnim operaterom.

Laf ma traje akcije do kraja 12. mjeseca sigurno, samo je stvar što PS5 dosta brzo odlaze, pa nemam pojma do kad će ih biti. Čujemo se na Viber.

Kikiller

Možda i postoji neki trik ali za većinu nas nemre se na našu žalost i Sony je jasan i ozbiljan po tom pitanju, ili si englez ili si hrvat, odlući se Sinek 😂

Jedini trik je da si napraviš drugi sa Hrv accom i šlus!