Ekipa, pitanje: za driftanje analoga na kontroleru odem sa računom i jamstvenim listom konzole u bilo koju Sancta Domenica poslovnicu (iako je kupljena u skroz drugoj trgovini) i dobivam odmah na licu mjesta novi kontroler bez ikakve nadoknade?

Je li itko naručivao PS5 direktno preko PS-a njemačkog, može li se u HR naručiti?

Brijac

Moraš imati njemački PSN račun i ne dostavlja u Hrvatskoj. Možda može da koristiš mailboxde adresu za naručivanje putem njemačkog PS Direct Store

Hmm, a ima li netko iz njemačke da je naručivao, može li se narudžba otkazati?

🥰

@Tuhy Nadam se da garancija vridi za stickove, jer po trenutnoj statistici za 6mj ce se pojavit drift 😂

Pokriveno je. Upravo provjereno.

Stara vijest, već smo njurgali zbog toga, kao i same cijene uostalom.

Zero

Sada je otkriveno zašto DualSense Edge ima kraće trajanje baterije od običnog DualSense

Ovo je navedeno u članku koji je objavljen danas

The DualSense Edge includes a 1050 mAh battery, compared to the original DualSense’s 1,560 mAh battery, which itself was an increase on the PS4 DualShock 4’s 1,000 mAh battery.

Sorcerer i zakaj ima manju bateriju????

MGiphy - Will Ferrell Lol GIF by NBA

Molim za kratku pomoc, postoji li mogucnost prebacivanja wallet novaca sa jednog PSN racuna na drugi? Malo sam prcka po googleu i ako sam dobro skuzio postoji opcija napravit “psn family” dodat taj racun na koji zelis prebacit novce kao racun za djecu i dopustit mu da trosi novce sa racuna koji je familiy manager ( tj. racun sa kojeg zelis prebacit fundove) Posto mi to malo komplicirano zvuci, zanima me ima li koja laksa shema? Svakako cu poslati PSN supportu mogu li oni to mozda prebacit…

Nisam palio plejku mjesec danaa. Išao sam na hrvatski račun ali i dalje su kune. Imam 70 kn od bona i još jedan neiskorišteni bon od 150 kn.

Će se to normalno prebaciti u eure i se zna kad?

Ne znaju ni u Sonyju kad će taj gargantuanski posao biti dovršen.

Čekaju da zaokruže cjenu i da nas zaebu kao i država.

Evo i YT link.

Koja je ovo igra na 0:43 i 0:47? Ili Sony reklamira Laru (nekako mi premlada) ili novi Uncharted s Cassie u glavnoj ulozi? Ako je ovo potonje, koliko znam ND ga neće raditi.

Ovo je super cijena za verziju sa diskom!

Cek jos su tako visoke cijene? Zar ducani nebi sad trebali spustit cijenu kad se unormalio supply?

edit:

• FFA +1
        6 dana kasnije

Šteta što je dostupan samo za SAD i UK

4 dana kasnije

Bilo bi toga i prije samo da ga je bilo na stanju.

escoban Nakon skoro 3 god.,i vrijeme im je s obzirom na nedostupnost i 800€ prisilne bundleove.

Pa ovi iz sony-a nisu bas azurni, jos uvijek kn a ne euri i nemogu nis kupiti.

Daj im vremena, prošlo je tek mjesec dana od dana kada su kune prestale biti platežno sredstvo.🤔

elder8472 nema se tu šta drugo reći nego velika sramota da to nisu sredili na vrijeme. Složio sam si Aircash tako da mogu kupovati no da to nisu sredili nakon mjesec i pol dana je užas.

Jel ih netko mozda kontaktirao? Ima neki sluzbeni odgovor?

Taman mozemo se kladit kad ce prebacit 😂 Ja bi reka negdi sridina 4og miseca