Ajd molim vas. Najdraže vam je kad vam vibrira. Tako i cure vabite na plejku.

Giphy - Excited Season 4 GIF by The Office

Tzereen Je ja obožavam kad su cutscene, pa ga stavim na međunožje,da odmorim ruke ❤️

Znate da ne bih reklamirao svoju uskoro bivšu firmu, ali ako imate u A1 internet pa možete produžiti ugovor ili ćete ga tek uzeti, cijena za PS5 bundle je sasvim OK. 150kn mjesečno i odmah 1599kn (dakem, izađe 5199kn). A dobije se ovo:

PS5 konzola

• dodatni Dualsense kontroler

• Igra God of War Ragnarök PS5

• Igra FIFA 23 PS5

• Igra Gran Turismo 7 PS5

• Igra Horizon Foribdden West PS5

• Igra Marvel’s Miles Morales PS5

• PlayStation Plus 90 Days free.

Nije ni 5200kn malo, ali s obzirom koliko ljudi traže za ništa, ovo je i više nego dobro.

Zbilja dobra ponuda. Fala Flipp!!

Flipper

Do kad traje akcija za mjesec dana mi istice ugovor sa trenutnim operaterom.

Laf ma traje akcije do kraja 12. mjeseca sigurno, samo je stvar što PS5 dosta brzo odlaze, pa nemam pojma do kad će ih biti. Čujemo se na Viber.

Kikiller

Možda i postoji neki trik ali za većinu nas nemre se na našu žalost i Sony je jasan i ozbiljan po tom pitanju, ili si englez ili si hrvat, odlući se Sinek 😂

Jedini trik je da si napraviš drugi sa Hrv accom i šlus!

Kikiller

Moje mišljenje da bi Sony trebao to omogućiti pošto Microsoft i Nintendo dozvoljavaju da se može promijeniti regija na računu

Mislim, i ja sam UK iz razloga jer rvaške nije bilo na popisu pri samom početku. I sad nemam druge nakon 10 godina i više nego da ostanem englez. Super su doskočili problemu s početka ere.

6 dana kasnije
        6 dana kasnije

Jesam ja lud ili PS5 nema opciju da prebaciš sejvu PS5 igre na stick, nego samo PS Plus koji MORAŠ platit da to postigneš? Vidim da ima backup opcija koja backupira i sustavske opcije, a i sejve, ali da gigu prostora gubim zbog ovog…

Jesu oni normalni?