darkfenix Ako netko treba PS5, neka bude brz..560 eura

Što bi to trebalo značiti?

Edit: aha, na desktopu se ne vidi link na amazon. Na mobu se vidi.

PS5 ima sada više od dvije godine i dalje sam apsolutno oduševljen konzolom. Potpuno nečujna bez obzira kakve (zahtjevne) igre vrti (nije još ništa “procurilo” u vertikalnom položaju 🙃), većina igara dolazi s performance modom što je nekome tko se gejmao većinom na PC-u dosta važno, dualsense kontroler je (ostao) najbolji feature petice i do sada je izašla već nekolicina novih ekskluziva koje tek trebam odigrati. U kombinaciji s kvalitetnim OLED panelom, dobar PC s velikim ultrawide monitorom sve mi se manje koristi. Ne vjerujem naravno da ću se ikada ostaviti igranja na PC-u zbog žanrovskih preferencija (masovke,cRPG-ovi, strategije i drugi žanrovi koji bolje funkcioniraju s mišem i tipkovnicom), no svejedno, postajem konzolaš 🙃

Čak mi je i Plus pretplata dobar value proposition jer svaki mjesec dođe nešto zanimljivo što mogu ubaciti između većih naslova ili npr reprizirati na TV ekranu nešto što sam ranije igrao na PC-u (npr Fallen Order koji je stigao na Plus).

Deadwalker ti si postao otac, a ne konzolas. Zaboravi repriziranja kada propuze i prohoda, imas obvezu cijeli dan. Ako ti navecer ostane energije, sretno igranje od pola sata 😅

Pa dobro šta vama žene rade čuvaju one kada djecu 😉

chono iskreno, kada imaš firmu od 8 ljudi na brizi, sve oko malog ne da mi troši energiju, nego mi puni baterije. 😊

Skužio sam sada da mi je idealno vrijeme za gejmanje rano ujutro prije nego ide hranjenje / mijenjanje pelena. 😃

fatamorgana pa kad izgubis 10tak sati dnevno na posao, valjda neces biti supak od roditelja i igrat igre i zanemarit dijete u potpunosti. To vrijeme proleti, zelim biti uz to dijete 🤷‍♂️ osim toga nije fer niti dobro za brak da se ponasam kao old skul balkanac i sirovina i prepustim sve na njena ramena. Ja sam joj dozivotno zahvalan sto je prosla u trudnoci sa 40+ povracanja dnevno i tako 7 mjeseci. To niti jedan muskarac ne bi prezivio…a kamoli donio dijete na ovaj svijet

chono To niti jedan muskarac ne bi prezivio…a kamoli donio dijete na ovaj svijet

Zato nit ne rađamo jer smo slabija bića od žena. Ne mislim na fizički slabiji nego psihički i manje stabilniji a žene su još i žilavije.

TITANXIS i fizicki smo slabiji na duge staze 😁 slazem se sa svime

Zato izraelci vojno izučavaju i žene za mogući rat jer bore se ko Ada Wong.

I ja sam svojoj zahvalan, zato joj se ne miješam u kućanske poslove i čuvanje djeteta, a ona se ne miješa u moj gaming. Bitno je samo pošteno podijeliti zaduženja, recept za sretan brak

chono Očekivao sam takav odgovor i slažem se s njim. Samo kažem da se sve stigne ako želiš ja uglavnom igram navečer. U braku sam 15g, dvoje djece i pas također radim 10 sati ponekad i subotama.

fatamorgana tako i ja, kad zaspe, onda rokam. I sve fukncionira tako, imam svoj escape window i gaming me stvarno ispunjava. Samo ja sam tvrdoglavi majmun , pa sam se navukao i na gym i onda jos to ubacujem u dan. Ako nista drugo doma izrokam.

Zapravo, kako god okrenes @Deadwalker je u pravu, treba uzet PlayStation 5 i na miru zacorit na kaucu 😅

chono već je bilo da bi mali spavao na meni, a onda i ja zaspao s kontrolerom u rukama 😅

Igrao sam naravno tamo neku poljsku igru, dobila je samo bezbroj nagrada.

Sta ovo znaci za PS chat? Jel sve postaje discord?

Ekipa, kad je PS5 dolazio, Sony je brijao nešto da su SSD-ovi tih čudnih veličina jer tako mora biti da bi uopće taj posebni SSD radio tako brzo kako radi na PS5 (tako nešto). Naručio sam si ovaj Crucial 1TB SSD za PS5 pa mi nije jasno kako sad taj SSD može biti 1TB, znači li to da je taj SSD nešto "običniji" i da neće tako dobro ili brzo raditi kao ovaj originalni koji ima taj čudan kapacitet?

Brijac PS5 SSD je jako optimiziran za velike brzine s tom čudnom kombinacijom propusnosti po laneovima, pa kako bi neki drugi, "obični" SSD-ovi mogli u PS5 Sony zahtjeva na papiru još bolje performanse, kako bi se kasnije svelo na isto.

A ovaj Crucialov SSD je još brži od preporučenog, pa će biti u najmanju ruku iste performanse, nikako lošije

Brijac Svi kompatibilni SSD-ovi uz minimum propusnosti od 5,5 GB/s moraju biti podržani za sve PS5 igre, neovisno bile to ekskluzive ili ne. Tako su se odlučili s razlogom, ostalo je PR, isto kao "vjera u generacije" i slična sranja koja su prodavali da potaknu prodaju PS5.

Zvali me danas is SD kazu sve u redu sa konzolom i kontrolerom kao nisu uočili ništa neobično ono radi kao traktor a kontroler ne vibrira e jbmga neko je lud.