Nexus Ma jesam ali osjeti se brže loadanje igara…itekako…ne u svima…ali dosta njih…
PlayStation 5
doctorfreak je tu se slazem i ja cekam optiku koju mi ht obecava vec 10 god i ko za k…. uvijek ce na jesen, valjda vec 10 god proslo i dalje cekam tu blazenu jesen.
Taj dio razumijem posto igre kak fifa i nba zauzimaju nenormalno previse memorije. Ali opet mi je 828 koliko vec + 1,2,3TB overkill.
667 GB iskoristivih, ali ako igraš novije naslove dosta toga je 50 ili do 100 GB i brzo se to popuni. Nije li bila i neka strka s COD-om s oko 200 GB ili takk nešto? Meni je dodatni SSD od 1 TB stvarno dobro došao i ne žalim zbog tog upgradea, iako da, puno je dati 1600 kn samo za tako nešto.
Ako vam ne stane na jednu konzolu, kupite dvije.
Ili nemojte kupiti, kao ja.
Jel tko nosio ps 5 na servis, gdje se nosi? Nije kupljen u SD nego Sat media u ZG.
Laf najbolje ti je cimnut ducan i pitati. Ili odneses njima pa prosljede dalje, iako vjerojatno isto SD.
Zvao, kazu pravac SD, sad se valja vratiti na ps4
- Uređivano
Kad tek upalim zvrči kao mlinac za kavu par minuta i onda prestane, a na ds-u škripi r2 kao lud
Razmisljao jesam
Prika do ce cekicem ak plejka kuha kavu onda je trebao secerom i mlijekom.
led_zeppelin hehe…ma cekic je zakon…puno stvari promijeni…em se vise ne nervira je li radi…em ne mora trazit servis
Ima li tko kakvu preporuku za bežičnu tipkovnicu i miš za PS5? Uzeo bi si za MW2 + općenito da imam.
Pa jebem mu miša, čitam puno vas ima nekih problema sa novom konzolom.
Tako je bilo i sa ostalim prvim serijama prethodnih plejki. Ali za PS1 nisam nikad čul neki masovniji hardverski problem da je bio, mislim pritom na ranije primjerke.
Konzola je prva liga, istinabog malo je velika ali bolje i to nego problemi sa hlađenjem. Naravno, nekome može crknuti i po prvom paljenju, ali to je iznimno rijetko. Bio je neki problem s hladnjakom koji je radio buku zbog jedne trakice koja je udarala u stranicu ventilatora ali to je problem kod sastavljanja i isto je bio iznimno rijedak, disc drive je isto relativno bučan kod instalacije i pokretanja. Bez obzira na model ventilatora koji je u PS5, konzola bi trebala biti jako tiha i pouzdana. Kontroleri su nažalost druga priča i s obzirom na situaciju, čini mi se da ćemo svi tijekom ove generacije konzola biti prisiljeni reklamirati ili popravljati barem jedan.
Imao sam svaku konzolu godinama od one sive prve do ove danas, nikad se niti jedna nije pokvarila a pogotovo ne nakon 8 mjeseci korištenja. Uzmem li jos u obzir koliko sam je platio tesko je biti zadovoljan ili pronalaziti opravdanje da je to " normalno" tako da po meni ova je najvece s… e