doctorfreak

Pa PS4 igre stavi na vanjski HDD od 1TB. Ne znam zašto bi to držao na SSD-u. Nema nikakvog benefita.

Nexus Ma jesam ali osjeti se brže loadanje igara…itekako…ne u svima…ali dosta njih…

doctorfreak je tu se slazem i ja cekam optiku koju mi ht obecava vec 10 god i ko za k…. uvijek ce na jesen, valjda vec 10 god proslo i dalje cekam tu blazenu jesen. 😂

Taj dio razumijem posto igre kak fifa i nba zauzimaju nenormalno previse memorije. Ali opet mi je 828 koliko vec + 1,2,3TB overkill. 😅

667 GB iskoristivih, ali ako igraš novije naslove dosta toga je 50 ili do 100 GB i brzo se to popuni. Nije li bila i neka strka s COD-om s oko 200 GB ili takk nešto? Meni je dodatni SSD od 1 TB stvarno dobro došao i ne žalim zbog tog upgradea, iako da, puno je dati 1600 kn samo za tako nešto.

Ako vam ne stane na jednu konzolu, kupite dvije.

Ili nemojte kupiti, kao ja.

9 dana kasnije

Laf najbolje ti je cimnut ducan i pitati. Ili odneses njima pa prosljede dalje, iako vjerojatno isto SD.

Zvao, kazu pravac SD, sad se valja vratiti na ps4 😭

Kad tek upalim zvrči kao mlinac za kavu par minuta i onda prestane, a na ds-u škripi r2 kao lud

Razmisljao jesam

led_zeppelin hehe…ma cekic je zakon…puno stvari promijeni…em se vise ne nervira je li radi…em ne mora trazit servis 😀

Ima li tko kakvu preporuku za bežičnu tipkovnicu i miš za PS5? Uzeo bi si za MW2 + općenito da imam.

Pa jebem mu miša, čitam puno vas ima nekih problema sa novom konzolom.

Tako je bilo i sa ostalim prvim serijama prethodnih plejki. Ali za PS1 nisam nikad čul neki masovniji hardverski problem da je bio, mislim pritom na ranije primjerke.

TITANXIS

Zato što se žale i pišu samo oni koji imaju neki problem. 95% ostalih nema nikakvih problema.

TITANXIS Prva serija Playstationa se pregrijavala zbog loše pozicioniranog napajanja, odlazili su čitači diskova i bilo je problema s Dual Shockovima, driftali su stickovi. Eto.

Konzola je prva liga, istinabog malo je velika ali bolje i to nego problemi sa hlađenjem. Naravno, nekome može crknuti i po prvom paljenju, ali to je iznimno rijetko. Bio je neki problem s hladnjakom koji je radio buku zbog jedne trakice koja je udarala u stranicu ventilatora ali to je problem kod sastavljanja i isto je bio iznimno rijedak, disc drive je isto relativno bučan kod instalacije i pokretanja. Bez obzira na model ventilatora koji je u PS5, konzola bi trebala biti jako tiha i pouzdana. Kontroleri su nažalost druga priča i s obzirom na situaciju, čini mi se da ćemo svi tijekom ove generacije konzola biti prisiljeni reklamirati ili popravljati barem jedan.