Zbilja dobra ponuda. Fala Flipp!!

Flipper

Do kad traje akcija za mjesec dana mi istice ugovor sa trenutnim operaterom.

Laf ma traje akcije do kraja 12. mjeseca sigurno, samo je stvar što PS5 dosta brzo odlaze, pa nemam pojma do kad će ih biti. Čujemo se na Viber.

Kikiller

Možda i postoji neki trik ali za većinu nas nemre se na našu žalost i Sony je jasan i ozbiljan po tom pitanju, ili si englez ili si hrvat, odlući se Sinek 😂

Jedini trik je da si napraviš drugi sa Hrv accom i šlus!

Kikiller

Moje mišljenje da bi Sony trebao to omogućiti pošto Microsoft i Nintendo dozvoljavaju da se može promijeniti regija na računu

Mislim, i ja sam UK iz razloga jer rvaške nije bilo na popisu pri samom početku. I sad nemam druge nakon 10 godina i više nego da ostanem englez. Super su doskočili problemu s početka ere.

6 dana kasnije
    6 dana kasnije

Jesam ja lud ili PS5 nema opciju da prebaciš sejvu PS5 igre na stick, nego samo PS Plus koji MORAŠ platit da to postigneš? Vidim da ima backup opcija koja backupira i sustavske opcije, a i sejve, ali da gigu prostora gubim zbog ovog…

Jesu oni normalni?

Teško da će je i biti, kad već to nisu dodali dvije godine od izlaska. Regresija u odnosu na PS4, vjerojatno planska.

Komu bi onda naplačivali PS pretplate da možeš spremat Save fajlove na USB.Ovako ostaje na konzoli i kad krepa,sam si kriv.Nisi prebacio u plaćeni Cloud Save file.

Ovaj Ps kao HRT pretplata postaje.

foggy Uskoro će ti Master uletit u stan Ha-Ha-Ha

6 dana kasnije

Jel zna ko koliko puta mogu shejrat PS acc? Ja sam mislio da samo jednom frendu ali sad sam shejra 1 na ps5, 1 na ps4 i jos ja igram i svi u istovrime mozemo igrat

escoban

Primary PS4 ne poništava console sharing na PS5.

Znači ovako:

Console sharing uključen na PS5-A: mogu se igrati sve igre s tog accounta na svim accountima na tom PS5

Console sharing isključen na PS5-B: mogu se igrati sve igre s tog accounta samo na tom accountu i to ako si online

Primary PS4-A uključen: mogu se igrati sve igre s tog accounta na svim accountima na tom PS4

Primary PS4-B isključen: mogu se igrati sve igre s tog accounta samo na tom accountu i to ako si online

8 dana kasnije

Wow. U moru glupih i beskorisnih ideja, ova kotira posebno visoko.

Nadasve kontradiktorno, pogotovo kad ti dođe prazna kutija za disk.

Jel mi netko moze dat preporuku za bezicnu tipkovnicu, kupio sam sbox-ovu al mi ju nije zeljelo povezat.

Netrebam ju za nis posebno nego samo da u igri mogu napisat kaj treba.

Tnx

Kaj nije to vec potvrdeno , da ce izdati PS5 sa optickim citacem koji se moze izvaditi/zamijeniti ?

bosscorelli nije službeno potvrđeno. A Henderson više ne zna što spinat za svoj site. Naravno da će Sony reći da je svaka godina "jako važna" za njegovu konzolu

escoban Javi za godinu dana kako stoje gljive. Makar sudeći po onom što si čini mi se baš ti pisao, ići će to i ranije na servis i zamjenu.

Zero dok Sony i SD caste sa novim gljivama i kontrolerima/garancijama ja zadovoljan 😂

escoban Da, problem je što kad istekne garancija. S obzirom na razmjer reklamacija, valjda smo dosad svi slali kontrolere na popravak, osim one ekipe što upali konzolu svaku prijestupnu godinu. Skoro isti scenarij kao s prvim X360 serijama konzole…roba s greškom.🤣

Zero i ovako neprigledavaju kad je garancija prikraju odes kazes da nevalja kontroler i dobijes novi 😂

prayer trebao bi raditi preko jeftinih bluetooth adaptera