pravednik Koju regiju imaš? Ja sam za svoj zvao UK support telefonski. HR support ti nije baš od pomoći odmah da ti kažem.
pravednik Destruction All Stars, igra koju svi dijele kao poklon isprike za kašnjenje. Zato jer se ne prodaje. Ne prodaje se jer nevalja.
Pokerboy Pozdrav, zna li se sta za nas koji su narudžbu izvršili do polovine juna u SD? 🙁 U pitanju bundle PS + DS + Demons Souls. U poslovnici su rekli stizu u 7 mjesecu, ali nisu precizirali kad. U pitanju je SD Sarajevo.
pravednik Sedmi mjesec. Mogli su staviti Ratcheta umjesto Demon Soulsa, nije to neki poseban bundle. Tim više kad se Demon Souls prodaje po 200 kn. Kod nas su zvali ljude i pitali dal hoćeš Ratcheta.
Pokerboy pravednik Kod nas su samo to imali u ponudi... Spider Man, Sack Boy i Nioh Collection uz dodatni kontroler. Cijena mog bundle-a kada se pretvori u kune 5.171... Slazem se sa tobom, ali sad samo zelim da stigne! Od decembra sam pokušavao i ono kad su bile dostupne u 4-5 mjesecu, tad bio bez kesa 😂 znaci 7 mjesec se očekuje veca tura. Hvala
escoban Samo quicktip za storage ps5ice ako niste znali , konzola automatski instalira obe 2 verzije igri (ps4 i ps5) sad sam izbrisa 3 igre u ps4 verziji i ocistio skoro 200 gb spacea
pravednik Jesam, Uncharted 4 prikaz ide u 60. Očekujemo patch. Bilo je pitanje vremena, praktički ih ništa ne košra.
Nexus pravednik Video je u 30 fps-a. Nemoguće je vidjeti da li je u 30 ili 60. Uostalom, već bi to najavili. Nije da je sada to toliko velika najava i iznenađenje. Ja se nadam da će doći taj patch. Sigurno bi ponovio prolaz. Fantastična igra.
Nightyx pravednik taman prelazim trojku i onda ide četvorka, mislim da cu ga zaigrati ipak u 30 fpsa kako je krenulo, nema nikakve naznake za 60fps update
pravednik Pa neće teasat bez veze i napisati "Captured on PS5" ako igra izgleda isto. Nije da su najavili svaki patch do sada. Jednostavno ga stave i na taj dan objave.
pravednik Dostupan u slobodnoj prodaji. https://www.sancta-domenica.hr/catalog/product/view/id/41309/s/playstation-5-digital-edition-dualsense-wireless-controller/category/1007/
Flipper Svijet Medija ima hrpu bundleova isto. https://www.svijet-medija.hr/art/igraca-konzola-sony-playstation-ps5-digital-edition-dualsense-wireless-controller-media-remote/104508
master_x ikral Zna se koja je normalna cifra.A ne ova napuhana njesra po netu.Uglavnom kad bude sa čitačem se uzima PS5.