prayer master_x U Sancti, jučer dobio svoj primjerak. Ratchet & Clank i Spider-Man Miles Morales Ultimate edition.
master_x pravednik prayer Mene zanima samo Ričet i Demoni od bundlea.Dodatni kontroler mi ne treba.Al trenutno sam dao pare za XSX konzolu(par dana prije nego je PS5 postao malo "dostupniji") tako da do jeseni ništa od PS5.Onda će valjda biti tjedno čekanje od naručivanja do dostave.
prayer master_x Imao sam pravo izbora između Spider-Man ili Demons Souls. Pošto sucksam u Souls igrama izabrao sam nešto gdje neću razbiti konzolu u prvih tjedan dana 🙂
pravednik Pa Demon Souls kupiš za 250 kn zapakiran. Ratchet bude isto dostupan sve više. Uglavnom za 4700 se isplati sa 2 igre i kontrolerom. Zašto? Pa igre neke kupiš svakako a ovdje platis 250 po igri. Kontroler 400 kn. Konzola 3800.
master_x Sve jasno.Samo kažem,ja sam čekao koja konzola prije uleti pa je X bio dostupan za narudžbu.A par dana kasnije i PS5. Do jeseni će i PS5.Mogu ga i sad uzet al nemam vremena za obje konzole.Jer ionako nisam doma.A G.O je tek za mjesec dana 😛
HideooKoojima Možda nije odgovarajući topic ali može mi netko staviti link gdje mogu kontaktirati PS podršku u vezi svog racuna ? HVALA
pravednik Koju regiju imaš? Ja sam za svoj zvao UK support telefonski. HR support ti nije baš od pomoći odmah da ti kažem.
pravednik Destruction All Stars, igra koju svi dijele kao poklon isprike za kašnjenje. Zato jer se ne prodaje. Ne prodaje se jer nevalja.
Pokerboy Pozdrav, zna li se sta za nas koji su narudžbu izvršili do polovine juna u SD? 🙁 U pitanju bundle PS + DS + Demons Souls. U poslovnici su rekli stizu u 7 mjesecu, ali nisu precizirali kad. U pitanju je SD Sarajevo.
pravednik Sedmi mjesec. Mogli su staviti Ratcheta umjesto Demon Soulsa, nije to neki poseban bundle. Tim više kad se Demon Souls prodaje po 200 kn. Kod nas su zvali ljude i pitali dal hoćeš Ratcheta.
Pokerboy pravednik Kod nas su samo to imali u ponudi... Spider Man, Sack Boy i Nioh Collection uz dodatni kontroler. Cijena mog bundle-a kada se pretvori u kune 5.171... Slazem se sa tobom, ali sad samo zelim da stigne! Od decembra sam pokušavao i ono kad su bile dostupne u 4-5 mjesecu, tad bio bez kesa 😂 znaci 7 mjesec se očekuje veca tura. Hvala
escoban Samo quicktip za storage ps5ice ako niste znali , konzola automatski instalira obe 2 verzije igri (ps4 i ps5) sad sam izbrisa 3 igre u ps4 verziji i ocistio skoro 200 gb spacea
pravednik Jesam, Uncharted 4 prikaz ide u 60. Očekujemo patch. Bilo je pitanje vremena, praktički ih ništa ne košra.
Nexus pravednik Video je u 30 fps-a. Nemoguće je vidjeti da li je u 30 ili 60. Uostalom, već bi to najavili. Nije da je sada to toliko velika najava i iznenađenje. Ja se nadam da će doći taj patch. Sigurno bi ponovio prolaz. Fantastična igra.
Nightyx pravednik taman prelazim trojku i onda ide četvorka, mislim da cu ga zaigrati ipak u 30 fpsa kako je krenulo, nema nikakve naznake za 60fps update