foggy Jadni onda oni PC igrači, već vidim pripremaju si štrik i biraju drvo. Al dobro shvatit će to ko zajebanciju.

Napokon mi stize konzola, danas sam uzeo punjac za dzojstike i uplatio ceo iznos.
Uzeo sam digitalnu verziju i iz nekog razloga uslovljen sam da drugi dzojstik bude midnight black, mada se ne bunim jer sam ga i planirao uzeti.
Sve ukupno digitalna konzola, dzojstik i punjac 65.000 dinara ili oko 560 eura.
Nakon 6 meseci cekanja i jednog nervoznog mejla podstigao sam touchdown 😃

Hvala, ma to je investicija za buducnost, sada sam miran, igara ima vise nego dovoljno za cetvorku, samo cu se prebaciti na novu masinu i cekati nove stvari. Trenutno igram Star Wars Jedi: Fallen Order, a prva igra na petici bice Dragon Age Inquisition, kao vlasnik platinuma iz Skyrima i verni fan Wicera, ovo je treca epska rpg igra koju moram da prozivim. Ko voli ovaj zanr zna na sta mislim 😃

wooddiebone Je, Playstation je pomeo konkurenciju praktički instantno,

wooddiebone Ne možeš govorit da zato što je PS bio bolji, da konkurencija nije postojala.

Ak je pomeo konkurenciju, onda se slobodno može reć da je nije ni bilo, no.

wooddiebone

Ajde, ides u carobni dvorac di ces pokusat N64 napravit konkurentnim. Mislim da ce ti carobni stapic puknut pri prvom zamahu. Mislim, foggy ti je isto lepo objasnio, al kak os. Pravi se grbav

escoban

Hoće bit free upgrade sa PS4 verzije?
      Htio bi onaj bolesni steelbook nabavit, a nebi dvaput kupovao igru.

30 baksa je upgrade sa ekspanzijom

Gledaj na to da placas ekspanziju, tak ja gledam na to i uzimam

Opet mi je jeftinije uzet za PS5 punu igru nego Steelbook PS4 + 30 baksa.

Aha ti ni nemas igru?

Ne. Htio bi ju uzet sa Steelbookom za PS4 jer je steelbook predivan, al onda mi je skupo 30 baksa za upgrade i ekspanziju tak da rađe uzmem full za ticupe i bok.

foggy ali

Giphy - The Rock What GIF

Iako više ne radim u Iskon imam veza posvuda. Dial up će biti mila majka za brzine koje ćeš imati. Smrade jedan pezantski. 😘

foggy prestani mi govoriti istinu, ne sviđa mi se to.

6 dana kasnije

StarFox_N

Novi Sad, 65.000 rsd, ako dodjes na Exit mozda ti se posreci da ga nadjes 😄
        Gamecentar je prodavnica, dobili su 50-100 komada, ali samo za one koji su narucili ranije.
        Ovaj moj stigao nakon 6 meseci i ogroman je je bo te 😆