wooddiebone

Pa ne bih rekao da su iste ako uzmemo u obzir da vaša Sancta nudi konzole po 599 eura.

I dalje je to 99 eura više nego u Njemačkoj, ali 201 fakin eur manje nego kod nas.

Raziel

To je sad. Do prije mjesec-dva su isto samo bundleovi bili za iste cijene.

Trenutno na Amazonu. Ako se uzme u obzir da igru cijene 80€ onda je cijena konzole dosta dobra.

prayer Sa dostavom ispada 520€ a u Sancti sa 10% aktualnog popusta ispada 513€ 😉

moschus Jbg, 30€ je 30€ a ima Amazon po toj cijeni i nešto slično 😎 Ali šalu na stranunoijepo je vidjeti da se cijene stabiliziraju ti da ima neka konstanta. Tek se sada isplati kupiti plejka.

prayer najisplativija kupovina bila je day one u preorderu kad je disc verzija koštala ispod 4.000kn.

Picek najisplativija kupovina bila je day one u preorderu kad je disc verzija koštala ispod 4.000kn

I tad je to kao bila napuhana cijena 😆

Da smo znali kako će cijena od tada samo rasti, srušili bismo internet s preorderima.

Nagrade

• 100 od Fenix

Istina. Ja se sjećam kad sam se dvoumio na samom početku da ga uzmem ili ne, u Sancti stvarno bila vrh cijena 3850 - ne sjecam se jel još na to išlo 5% ili je već uračunato bilo. Oko tjedan dana ak se ne varam se moglo uzeti, uopće nije bilo navale. Dobra vremena

Zato je naš pravednik sve to na vrijeme predosjetio, i kupio 40ak komada.

I dan danas, njegove metode poslovanja se izučavaju na Wall Streetu.

Pravedniku svaka dala.

Meni je dao dojavu za bundle za 640 eura u najvećoj nestašici.

Fetty

Da da, baš dobra vremena. Pogotovo kad radiš "preorder" konzole koja je izašla prije 2 mjeseca. Pa onda s tim preorderom čekaš mjesecima da ti uopće stigne i naravno kao najveći cigan moraš ostavit polog. Zbilja dobra vremena. Ha-Ha-Ha

12 dana kasnije

Napokon su poceli radit bundelove sa custom kontrolerom i konzolom , dobro su se sitili… Nadam se da ce imat platove sad za svaku veliku exluzivu

escoban treba napraviti the last of us bundle, ali i jos jedan remake remake remastera, šteta da nemos kupit takav bundle, najbolje igre na svijetu

pravednik to su cifre gotovo kao kod launcha, ja sam platio 3850 disk verziju