prayer Trenutno na Amazonu. Ako se uzme u obzir da igru cijene 80€ onda je cijena konzole dosta dobra.
prayer moschus Jbg, 30€ je 30€ a ima Amazon po toj cijeni i nešto slično 😎 Ali šalu na stranunoijepo je vidjeti da se cijene stabiliziraju ti da ima neka konstanta. Tek se sada isplati kupiti plejka.
Picek prayer najisplativija kupovina bila je day one u preorderu kad je disc verzija koštala ispod 4.000kn.
Brijac Picek najisplativija kupovina bila je day one u preorderu kad je disc verzija koštala ispod 4.000kn I tad je to kao bila napuhana cijena 😆
Fetty Istina. Ja se sjećam kad sam se dvoumio na samom početku da ga uzmem ili ne, u Sancti stvarno bila vrh cijena 3850 - ne sjecam se jel još na to išlo 5% ili je već uračunato bilo. Oko tjedan dana ak se ne varam se moglo uzeti, uopće nije bilo navale. Dobra vremena
member Fetty Da da, baš dobra vremena. Pogotovo kad radiš "preorder" konzole koja je izašla prije 2 mjeseca. Pa onda s tim preorderom čekaš mjesecima da ti uopće stigne i naravno kao najveći cigan moraš ostavit polog. Zbilja dobra vremena.
Raziel Zato je naš pravednik sve to na vrijeme predosjetio, i kupio 40ak komada. I dan danas, njegove metode poslovanja se izučavaju na Wall Streetu.
pravednik https://www.sancta-domenica.hr/playstation-5-digital-edition-c-chassis.html Nedostupno, inače za gotovinu 3400 kn PS5 digital. Obzirom kakve su cifre svugdje ovo je prilika, bila. 4000 kn za blu ray isto nije loše.
Nightyx escoban treba napraviti the last of us bundle, ali i jos jedan remake remake remastera, šteta da nemos kupit takav bundle, najbolje igre na svijetu pravednik to su cifre gotovo kao kod launcha, ja sam platio 3850 disk verziju
escoban Napokon su poceli radit bundelove sa custom kontrolerom i konzolom , dobro su se sitili… Nadam se da ce imat platove sad za svaku veliku exluzivu
Brijac escoban Sad bi tribali najavit 2. fazu PS5-a mislim da nece tako brzo usporit… Šta bi to trebalo značiti da će kupci reći "a da, počinje druga faza PS5 konzole, moram ju otići kupiti"?